16 / 05 / 2024

Rukiye Kanbur

Rukiye Kanbur

İdeal Evim Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rukiye Kanbur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Süt ve Rukiye Yüksel ortaklığında kuruldu.

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rukiye Sarıbacak ve Çoşkun Bülbül ortaklığında kuruldu. 

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Güneş tarafından kuruldu.

Metod Prefabrik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metod Prefabrik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Oral tarafından kuruldu.

Tunato Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tunato Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Topal tarafından kuruldu.

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kalaycı ve Handan Rukiye Balıoğlu ortaklığında kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Alkn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kanbur tarafından kuruldu.

Elifim Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elifim Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şengül Kanbur ve Yusuf Ehrarlı ortaklığında kuruldu.

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen annesine ev aldı!

Tek parmakla 144 sayfalık kitap yazan Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen'in azmi başarıya dönüştü. Bir ömür kendisine bakan annesine ev almak isteyen Rukiye'nin hayali gerçek oldu.

Rukiye Kanbur Haberi

Rukiye Kanbur
İdeal Evim Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rukiye Kanbur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. İdeal Evim Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgesi spor kompkleskleri mesken ev apartman işyer, arsa ve arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


İdeal Evim Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, 13. Sokak, No:2/24....