29 / 04 / 2024

rumelihisarı Hadise

rumelihisarı Hadise

Yüksek kira ödemekten illallah diyen Hadise ev aldı! Güzel şarkıcı, Rumelihisarı’nda 600 bin dolara aldığı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Boğaz manzaralı dairesinde ablasıyla yaşayacak.

Merkez rezervlerinde şok eden hadise! Seçimden önce 9 milyar doları gördü

Merkez Bankası'nın rezervleri 14 Mayıs Genel Seçimlerinden önceki hafta 9 milyar dolarlık tarihi bir gerileme meydana geldi. Swap hariç kesin rezerv -57,8 milyar dolarla en aşağılara gelirken, kasadan altın satışı da devam etti.

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Topdemir tarafından kuruldu.

Hadise 40 milyon TL değerindeki evine artan masraflardan dolayı bir türlü taşınamıyor!

Hadise, Yeniköy'den 40 milyon TL'ye aldığı evin yenilenmesi için ayırdığı 3 milyon TL'nin yeterli olmamasından dolayı bir türlü taşınamadı.

Olacağı buydu!  Artık bu halde satan da var! Görenler gözlerine inanamadı

Yükselen fiyatlar herşeyi olduğu gibi süt ve süt ürünlerini de vurdu ve bu hadise marketleri farklı çözüm yollarına sevk etti. Bu gün Migros'ta çekildiği iddia edilen görüntüler insanları şoke etti.

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

Rumelihisarı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 1480 Ada, 14 Nolu Parsel Millet Bahçesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Rumelihisarı 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 976 Ada 30 ve 31 Parseller İle 976 Ada 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Rumelihisarı'ndan 600 milyon liraya arsa aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde arsa satın aldı. İşte arsanın fiyatı ve büyüklüğü...

Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 tarihli ve 28717 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak ilan edilen Riskli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Sarıyer'de arsa hissesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan, tamamı vakfa ait olan arsanın 7/8 hissesini satıyor. İşte fiyatı...

Rumelihisarı Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 976 Ada 30 ve 31 Parseller İle 976 Ada 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Rumelihisarı'na millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rumelihisarı'nda yeni millet bahçesi inşa edecek.

rumelihisarı Hadise Haberi

rumelihisarı Hadise

Hadise Rumelihisarı’nda 600 bin dolara aldığı eve taşınıyor. Hadise, bir yandan yakında çıkacak olan yeni albümü için zamanının büyük bölümünü stüdyoda geçirirken bir yandan da taşınma telaşı yaşıyor.


Uzun süredir Levent’te kirada oturan güzel şarkıcı, yüksek kira ödemekten bıktığından bir süredir satın almak için ev bakıyordu.


ARADIĞI EVİ SONUNDA BULDU

Boğaz’da zevkine uygun bir daire bulmak için birçok emlakçıyla görüşen Hadise, sonunda aradığı evi...