07 / 05 / 2024

Ruşen Çetin kimdir

Ruşen Çetin kimdir

Türkiye-Ukrayna İş Konseyi Başkanı Ruşen Çetin, Türkiye'nin Ukrayna ile ilişkilerinin de önünü açabileceğini söyledi. Çetin '' İnşaat sektöründe çalışanların ülkeye gidiş gelişleri de rahatlayacak'' dedi.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Metaplan Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Metaplan Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Resuli tarafından kuruldu.

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Ruşen Çetin kimdir Haberi

Ruşen Çetin kimdir

Türkiye-Ukrayna İş Konseyi Başkanı Ruşen Çetin, Türkiye'nin Ukrayna ile ilişkilerinin de önünü açabileceğini söyledi. 


Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye ile Rusya'nın ekonomik ilişkilerindeki muhtemel iyileşmenin her iki ülke için de umut verici olacağını belirterek bu durumun Türkiye-Ukrayna arasındaki diyaloğu da artıracağını vurguladı.


Çetin, "Rusya ile Türkiye'nin arasının iyileşmesi, serbest ticaret anlaşmasının (STA) yapılması veya birtakım avantajlar elde edilmesi Türkiye-Ukrayna ilişkilerini bozmaz hatta önünü bile açabilir. 3 ülke birlikte bir şeyler yapar mı? Bunu zaman gösterecek." dedi.


Rusya'nın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vizeleri tekrar kaldıracağı yönünde bir beklenti oluştuğunu dile getiren Çetin şunları kaydetti:


"Türkiye-Rusya ilişkilerindeki iyileşme turizmi pozitif etkileyecektir. Yaş sebze-meyve ticareti de bundan pozitif etkilenecek. İnşaat sektöründe çalışanların ülkeye gidiş gelişleri de rahatlayacak. Yeni süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet...