12 / 05 / 2024

rusya bodrum turizm yatırımları 

rusya bodrum turizm yatırımları 

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Göksu ve Ömer Konça ortaklığında kuruldu. 

Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu ETS şirketinin otel yapmak istediği Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı yapıldı.

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytül Kaplan, Mehmet Hakan Özgül, Nizam Kaplan ve Seçkin Kaplan ortaklığında kuruldu. 

 Bodrum'da imara açık boş arazi bulmak imkansız!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum’daki betonlaşmalar son zamanlarda dikkat çekiyor.

rusya bodrum turizm yatırımları  Haberi

rusya bodrum turizm yatırımları 

Rusya ve Ukrayna iş insanlarının turizmde yeni gözdesi Bodrum oldu. Milliyet köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Rus ve Ukraynalı iş insanlarının bölgeye yaptığı yatırımları kaleme aldı. İşte Aka'nın o yazısı...

Türkiye’nin turizm cenneti Bodrum’da Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın davetiyle Rusya ve Ukrayna’nın sosyal medya fenomenleri bir araya geldi. Aras, “Dünyanın her yerine ulaşım avantajından dolayı Bodrum, Rus ve Ukraynalı iş adamlarının da gözdesi oldu” dedi.

Muğla’nın Bodrum ilçesi, dünyaca ünlü futbol kulübü Chelsea’nin sahibi Roman Abramoviç başta olmak üzere ekonomistlerin yakından tanıdığı Alexander Stevakov, Ukrayna Devlet Başkanı Vlodomir Zelenski, Rus sanatçı Natalya Lonova gibi isimlerin tercihi oldu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Rus ve Ukraynalı medya fenomenleriyle bir araya gelirken, kentte artık çok sayıda yabancının yatırım yaparak yaşamaya başladığını...