01 / 05 / 2024

Rusya Spor Bakanı ve Futbol Birliği Başkanı Vitaly Mutko rusya stad inşaatları

Rusya Spor Bakanı ve Futbol Birliği Başkanı Vitaly Mutko rusya stad inşaatları

Rusya Spor Bakanı ve Futbol Birliği Başkanı Vitaly Mutko, stadyum inşa eden Türk şirketlerinin Rusya’da çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı resmen duyurdu! Öğrencilere telefon ve internet desteği başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan öğrencileri yakından ilgilendiren, son dakika duyurusu geldi. Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı.

Rusya'da inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü!

Rusya'nın inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan Rusya Başbakan Yardımcısı Marat Husnullin inşaat malzemelerindeki artışa dikkat çekti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

Rusya bu sene için 515 milyon ton petrol üretim hedefini koruyor!

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Rusya'nın petrol üretim kısıntısı kararı doğrultusunda sene sonu tahminlerinde değişiklik yapmadıklarını kaydederek, "2023 yılı için 515 milyon ton petrol üretim hedefini değiştirmedik." diye konuştu.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Bakan resmen açıkladı! O para bugünden itibaren hesaplara yatmaya başladı! Paranızı hemen çekin

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, öğrencilere müjdeli haberi vererek GSB burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını ifade etti.

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şubat ayı ve bahar yarı yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları'ndan ayrılan üniversite  öğrencilerinin ücret ödemeyeceklerini belirtti.

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak! 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda 1200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detayları bu gece Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu 4 bin personel alınacağını açıkladı! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 4 bin 147 sözleşmeli personelin alınacağını duyurdu. İşte detaylar!

Rusya Spor Bakanı ve Futbol Birliği Başkanı Vitaly Mutko rusya stad inşaatları Haberi

Rusya Spor Bakanı ve Futbol Birliği Başkanı Vitaly Mutko rusya stad inşaatları

Dünya'nın haberine göre Mutko telefonla yaptığı açıklamalarda, "Tüm stadyum inşaatlarında müteahhitler Ruslar. Bazı projelerde taşeron firmalar Türk şirketleri olabilir.


Eğer bu şirketlerin kontratları varsa, o zaman çalışılmaya devam edecekler. İleride yeni projelere imza atılmayacak fakat mevcut sözleşme varken bu sözleşmeler tekrardan değerlendirilmeyecek" dedi.


FIFA Dünya Kupası maçları, 14 Haziran-15 Temmuz 2018 tarihinde Rusya’nın Moskova, St. Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Volgograd, Nizhniy Novgorod, Samara, Saransk, Ekaterinburg, Rostov na Donu ve Soçi’de olmak üzere 11 şehrinde bulunan 12 stadyumda düzenlenecek.


Habertürk



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dünya Kupası projelerine devam RUSYA Spor Bakanı Vitaliy Mutko, 2018 yılında Rusya'da yapılacak Dünya Kupası şampiyonası için yürütülen inşaat projelerinde yer alan Türk inşaat firmalarının çalışmalarını sürdürebileceğini söyledi. Vitaliy Mutko, Putin tarafından imzalanan Türkiye'ye özel ekonomik tedbirler kararının 2018...