04 / 05 / 2024

rusya statları dünya kupasına yetişecek mi

rusya statları dünya kupasına yetişecek mi

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası'nda iki stadın planlanandan daha geç hazır hale getirileceği duyuruldu.

Dünya ekonomisini buz kestiren haber! Askıya aldılar, her şey daha kötüye gidecek

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünya ekonomisini derinden etkilemişti. Ülkeler iki ülkeden barış beklerken, müzakereler askıya alındı. Dünya ekonomisi bu haberden sonra yine karalar bağladı. Enflasyon ve hayat pahalılığının sürmesi bekleniyor.

Dünya ekonomisi karıştı! Rusya'dan dev ülkeye yaptırım kararı

Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken, Rusya da dünya ekonomisini karıştıracak hareketlerde bulunmaya devam ediyor. Rusya, Japonya'ya da yaptırım uyguladı.

Dünya ekonomisi bu haberle sarsıldı! Resmen ihracat yasağı getirdiler

Rusya Devlet Başkanı Putin'in bugün imzaladığı kararname ile bazı ülkelere ihracat yasağı getirildi. Bu gelişmenin dünya ekonomisinde olumsuz etki yaratması bekleniyor.

Dünya bunu konuşuyor! Rus rublesi değerlendi; gerçek mi yapay mı?

Dünya gündeminde Rus rublesinin değeri konuşuluyor. Rusya Ukrayna Savaşından bir gün önce 81 olan ABD doları/Rus rublesi kuru bugün 76 lirayı gördü. Tü m yaptırımlara rağmen Rus rublesinin değer kaybetmemesi dünya gündeminde yer alıyor. Peki bu gerçek mi yapay mı?

Rusya'daki görkemli statların faturasını kim ödeyecek?

Rusya’da Dünya Kupası için bir çok yeni stat inşa edildi. Fakat şampiyona sonrasında bu görkemli statlar yerel yönetimlere hayli yüklü bir maliyet getirecek.

Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor!

1993 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye ve Rusya'nın yanı sıra Avrupa'daki hızlı büyüyüşüne de devam eden Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor. 

Katar'dan 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence!

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence verdi. Katar'daki Projeler ve Miras Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Zevadi: "Statların ve spor tesislerinin yapım maliyeti 12 yıla yayılmış şekilde yaklaşık 23 milyar Katar riyali tutuyor" dedi.

Türk müteahhitler dünya kupası hazırlıklarına talip!

Rusya, FIFA 2018 Dünya Kupası için 13 kentte 50 milyar doları aşan altyapı projeleri hedefliyor. Türk müteahhitleri çok sayıda inşaatı kapsayan bu projelerde yer almak üzere çalışmalara başladı.

Rusya'nın 2 stadı, 2018 Dünya Kupası'na yetişmeyecek!

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası'nda iki stadın planlanandan daha geç hazır hale getirileceği duyuruldu.

Kastamonu Entegre'nin hedefi dünya beşinciliği!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet yürüten Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son üç yılda Romanya ve Rusya yatırımlarıyla sektöründe dünya sıralamasını değiştirdi.

Rusya'da Dünya Kupası için 12 stadyum inşa edilecek!

Rusya, 2018’de Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Moskova’da Mosbuild fuarında yeni ürünlerini sergileyen Türkiye’nin önde gelen iskele kalıp üreticilerinden Urtim de pastadan pay almak istiyor..

Türk müteahhitler Rusya Dünya Kupası'na göz dikti!

Rusya Federasyonu'nda gerçekleştirilecek FIFA 2018 Dünya Kupası'na yönelik yaklaşık 50 milyar dolarlık yatırım, Türk müteahhitlerin ilgisini Rusya'ya yöneltti.

Rönesans'tan dünya beton dökme rekoru!

Rönesans İnşaat Rusya" daki Gazprom şirketi gökdeleni inşaatı temeline 49 saat aralıksız 19 bin 624 metreküp beton dökerek yeni dünya rekoru altına imzasını attı..

rusya statları dünya kupasına yetişecek mi Haberi

rusya statları dünya kupasına yetişecek mi

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası'nda iki stadın planlanandan daha geç hazır hale getirileceği duyuruldu. 45 bin kapasiteli Nizhniy Novgorod ve Volgograd Stadı'nın planlanan Aralık 2017 tarihine kadar açılamayacağı belirtildi. Dünya Kupası Organize Komitesi, gecikme ile ilgili açıklama yapmazken, maçların oynanacağı statların turnuva zamanına kadar yetiştirileceğine inandığını aktardı. Rus Hükümeti, 2018 Dünya Kupası'na hazırlık için ayrılan bütçenin, 3 milyar ruble (yaklaşık 147 milyon lira) azaltılacağını açıklamıştı. Rusya'nın 11 farklı şehrinde oynanacak 2018 Dünya Kupası, 14 Haziran 2018'de Moskova'daki Lujniki Stadyumu'nda yapılacak maçla...