05 / 05 / 2024

rusya tehlikeli bina yıkımı

rusya tehlikeli bina yıkımı

Rusya’da kepçeyle yapılan tehlikeli bina yıkımı kameraya yansıdı. Görüntülerde işlek bir cadde üzerinde yoğun trafiğe rağmen kepçe binanın duvarlarını yıkıyor. Kepçenin yıktığı duvar nedeniyle ortalık bir anda toz duman oluyor...

AFAD İstanbul'da deprem riski en yüksek ilçeleri açıkladı! Uzman isim değerlendirdi: Hiçbir şekilde bina yapılmaz...

AFAD, İstanbul'da beklenen olası İstanbul depremi için tehlikeli 15 ilçeyi açıkladı. Zemin sıvılaşması riskine değinen uzmanlar bu ilçelerde hiç bir şekilde bina yapılamaz diye bir şeyin söylenemeyeceğini açıkladı.

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? İşte 5 soruda bina güvenliği!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? sorularının yanıtları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. İşte 5 soruda bina güvenliği...

Rusya Merkez Bankası: Kripto paralar en tehlikeli yatırım aracı!

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kripto paraların en tehlikeli yatırım aracı olduğunu belirtti.

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Bursa Osmangazi'deki tehlikeli bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece yarısı aniden çöken ve ayakta kalan bölümleri vatandaşlar için tehlikeli hale gelen iki katlı ahşap bina yıkıldı.

Arnavutköy’de tehlikeli bina yıkımı kameralara takıldı!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir binadaki yıkım anları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yıkım sırasında operatör hiçbir güvenlik önlemi almadan kepçeye yer açmak amacıyla balyozla beton ile kiremitleri kırdı.

Doçent Viktor Bokov: Deprem vergileriyle çok bina inşa edilemez!

Rusya Hidrometeoroloji Üniversitesi Jeofizik Uzmanı Doçent Viktor Bokov yaptığı açıklamada deprem vergilerinin tahminlerin iyileştirilmesi için kullanılması gerektiğini, bu paralarla çok bina inşa edilemeyeceğini söyledi

Rusya'da inşaat halindeki bina çöktü: 2 ölü!

Rusya Novosibirsk'te, inşaat halindeki binanın çökmesi sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti.

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

Avcılar'daki tehlikeli bina için risk raporu istendi!

Avcılar'da bulunan 3 katlı bir binanın "tehlike arz ettiği'' nedeniyle, bina sahibine risk analizi yaptırıp kentsel dönüşüme başvurması istendi.

Rusya'da bina iş makinasının üzerine çöktü!

Rusya'da bir binanın yıkımı sırasında bina iş makinasının üzerine çöktü. Faciadan dönülen olayda can kaybı yaşanmadı.

Vestel Rusya'daki fabrikasını kapattı!

Vestel, Rusya’da geçen yıl yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu ülkedeki fabrikasını kapattı. Vestel CEO’su Turan Erdoğan “Uçak düşürülmesi olayından önce fabrikayı kapamıştık. Bina her yerde bulunur. Makineleri taşıyacağız” dedi.

İnegöl'de tehlikeli 250 bina yıkılacak!

İnegöl Belediyesi 250 metruk binanın yıkımı için çalışmalara başladı. Tescilli olan 50 bina ile ilgili ise Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'na gerekli projeler sunulacak ve alınacak onayın ardından yıkımları tamamlanacak.

rusya tehlikeli bina yıkımı Haberi

rusya tehlikeli bina yıkımı


Rusya’da kepçeyle yapılan tehlikeli bina yıkımı kameraya yansıdı. Görüntülerde işlek bir cadde üzerinde yoğun trafiğe rağmen kepçe binanın duvarlarını yıkıyor. Araçların kırmızı ışıkta durdukları sırada kepçenin yıktığı duvar nedeniyle ortalık bir anda toz duman oluyor. Şans eseri çevredeki insanlar zarar görmezken, bazı araçlar hasar...