04 / 05 / 2024

Rusya üniversite binası

Rusya üniversite binası

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki üniversite binasının bir bölümü çöktü. Rus haber ajansları enkaz altında kalanlar olduğunu duyururken, acil durum yetkililerinin verdiği bilgiye göre olayda ölen ya da yaralanan yok.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Avustralya'da inşaat halindeki üniversite binasının çatısı çöktü!

Batı Avustralya’nın Perth kentindeki Curtin Üniversitesi binasının çatısı çöktü...

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Gelibolu'daki eski üniversite binası icralık oldu!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde kütüphane olarak kullanılan eski üniversite binası icralık oldu. 5 milyon 900 bin 312 lira değerindeki alan 2 milyon 950 bin 156 lira ihale bedeli ile satışa çıktı.

Rusya'da üniversite binası çöktü!

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki üniversite binasının bir bölümü çöktü. Rus haber ajansları enkaz altında kalanlar olduğunu duyururken, acil durum yetkililerinin verdiği bilgiye göre olayda ölen ya da yaralanan yok.

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde imar planı değişikliği!

Topkapı’da inşaatı tamamlanan üniversite binası için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tartışmalı bir plan değişikliği yaptı.

Karabağlar Belediye Meclisi'nden üniversite hamlesi!

İzmir Karabağlar Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 77 hektarlık alanın 35 hektarı üniversite alanı olarak belirlendi.

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Denizli Kale Üniversitesi yeni döneme yetişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde kaba inşaatı tamamlanan üniversite binasını yeni döneme yetiştireceklerini müjdeledi.

Denizli Kale'ye üniversite müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde inşaatı yarım kalan üniversite binasının inşaatını tamamlayacaklarını belirtti

Rusya üniversite binası Haberi

Rusya üniversite binası

Rusya'nın St. Petersburg kentinde yer alan Bilgi Teknolojisi, Mekanik ve Optik Üniversitesi binası 5’inci katından 2’inci katına kadar çöktü. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre Rusya Acil Durumlar Bakanlığının basın servisi tarafından yapılan açıklamada, çökme sebebinin bina onarımı sırasında hatalı bir işlem yapılması sonucu yaşandığı tahmin edildiği aktarıldı.

Beş katlı binada; beşinci kattan ikinci kata kadar tavan çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Çökmenin ardından binada bulunan 60 kişi tahliye edildi.