06 / 05 / 2024

rutkay aziz Akkent Paradise Gardens

rutkay aziz Akkent Paradise Gardens

Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens hakkında satış ekibi ve Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı. Rutkay, İstanbul'da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadığına dikkat çekti.

Akkent Paradise Gardens projesinde araç teslimi gerçekleşti!

Ünal Akpınar İnşaat'ın Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut projesinden ev alanların katılımıyla gerçekleşen, otomobil kazanma şansı sunan kampanyanın, kazanan talihlisi anahtarını ünlü oyuncu Doğa Rutkay'ın elinden aldı..

Akkent Paradise Gardens'ta araç teslim töreni yapıldı!

Akkent Paradise Gardens Konut projesinden ev alanların katılımıyla gerçekleşen, Mercedes Benz B180 CDI otomobil kazanma şansı sunan kampanyanın, kazanan talihlisi anahtarını ünlü oyuncu Doğa Rutkay'ın elinden aldı.

Akkent Paradise Gardens projesinde araç teslimini Doğa Rutkay yapacak!

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut Projesi araç teslimini Doğa Rutkay ile gerçekleştiriyor. Araç teslim töreni 11 Mart 2016 Cuma günü Akkent Paradise Gardens'ın satış ofisinde gerçekleşecek.

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Şişli Belediyesi’ne ait Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi, Tarık Akan, Rutkay Aziz, Zeynep Oral, Hıfzı Topuz, Altan Erkekli gibi isimlerin katıldığı törenle hizmete açıldı...

Akkent Paradise Gardens projesinin sosyal tesisleri açıldı!

DUAYEN tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz ile birlikte Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü olan Doğa Rutkay, Ankara'da 75 dönümlük yerleşkede bulunan satış ofisi, kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesislerin açılışına katıldı.

Akkent Paradise Gardens’ın kapalı yüzme havuzu 11 Aralık'ta açılacak!

Doğa Rutkay Akkent Paradise Gardens’ın yapım aşamasını yakından inceleyecek. Yaşamla bütünleşen stili ile Akkent Paradise Gardens’ın standartlarına yakından bakın.

Doğa seçimini yaptı! Akkent Paradise Gardens projesi!

Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens hakkında satış ekibi ve Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı. Rutkay, İstanbul'da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadığına dikkat çekti.

Rutkay Aziz ve kızı Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu!

Deneyimli sanatçı Rutkay Aziz ile kızı Doğa Rutkay Kamal, Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu. Projeyi çok beğendiklerini belirten Doğa Rutkay, Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı.

Akkent Paradise Gardens Batıkent satış ofisi!

Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay'ın reklamlarında marka yüzüğü olduğu Akkent Paradise Gardens Ankara Batıkent projesinin satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Akkent Paradise Gardens'tan Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay'lı reklam!

Türkiye’nin en sevilen, güven duyulan sanatçılarından Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay Akkent’in marka yüzü oldular. ‘Doğa Seçimini Yaptı’ sloganıyla sunulan Akkent Paradise Gardens projesini çok beğendiklerini belirttiler.

Şahinbey Akkent Semt Pazarı'nın inşaatı devam ediyor!

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesinde yapımına başladığı semt pazarını hızlı bir şekilde tamamlıyor.

Akkent Pazarı'nın yapımı devam ediyor!

Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını hızlı bir şekilde tamamlıyor.

Şahinbey Akkent Semt Pazarı hızla tamamlanıyor!

Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını tamamlıyor...

rutkay aziz Akkent Paradise Gardens Haberi

rutkay aziz Akkent Paradise Gardens

RUTKAY Aziz ve Doğa Rutkay Akkent'in marka yüzü oldu. Baba kız olmanın sevimliliğini samimiyetle izleyicilerine yansıtan ikili, reklam projesi ile hayatlarının önemli bir bölümünü geçirdikleri Ankara'ya dönmüş oldu. Remark İletişim Hizmetleri tarafından gerçekleştirilen ve "Doğa Seçimini Yaptı" sloganıyla sunulan Akkent Paradise Gardens projesini çok beğendiklerini belirttiler. 


EV ALMAYI PLANLIYOR

Keyifli geçen çalışma sırasında konut projesi ile yakından ilgilenen Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens hakkında satış ekibi ve Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı. Rutkay, İstanbul'da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadığına dikkat çekti. 

Ankara'nın en planlı ve köklü yerleşim bölgesi Batıkent Kardelen'de yer alan proje için Rutkay, "İstanbul'da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadım. Gerek peyzajı, daha da önemlisi sunduğu sosyal donatılan ile çok farklı. Üstelik sunulan bunca olanak için...