03 / 05 / 2024

Rüya Yaşam Sitesi

Rüya Yaşam Sitesi

Esenyurt Rüya Yaşam Evleri daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Altınordu'ya yaşam merkezi ve sanayi sitesi yatırımı!

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından temeli atılan Yaşlı Yaşam Merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2 dev proje ile şehrin nefes alması planlanıyor.

Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebi!

MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti.

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile birlikte Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Çakır "Yaşam ve Spor Merkezi Türkiye'ye örnek olacak" dedi

Diyarbakır yaşam endeksi sıralamasında 75'inci!

Diyarbakır, yaşam endeksinde iller sıralamasında 75. sırada yer aldı. Türkiye’de ilk sırayı Isparta, son sırayı Muş aldı. Diyarbakır, alt yapı hizmetlerine erişimde 29. sırada yer alırken, yaşam memnuniyeti endeksi sıralamasında ise 79. sırada yer aldı.

Elbistan'a Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi geliyor!

Elbistan Kaymakamlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçeye Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi yapılacak. Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ile ortak sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Bursa Yıldırım'a yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Türkiye'de örneği olmayan bir projeye imza atmak için çalışmaların başladığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı îsmail Hakkı Edebali, 12 bin 500 metrekare alana 'Engelsiz Yaşam Merkezi' kuracaklarını ifade etti.

VİKO, yeni ürünüyle yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Esenler’de Kentsel Yaşam ve Sürdürülebilirlik Paneli düzenlendi!

"Kentsel Yaşam ve Sürdürülebilirlik" panelinde mimar, hukukçu ve akademisyenler, Esenler’de sürdürülebilir kentsel yaşam pratiği için yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Giresun Buruncu Doğanay Sitesi otel konforunda yaşam sunuyor!

AY-GE-Aydoğan Gezmiş, Buruncu Doğanay Sitesi 5 yıldızlı otel konforunda yaşam sunmaya hazır. Gezmiş, “İddialıyız, site değil dört yıldızlı tatil köyü sunuyoruz. Almasanız da gelin, gezin, görün” dedi.

Rüya Yaşam Evleri'nde stüdyo daireler 120 bin TL'ye!

Rüya Yaşam Evleri'nde 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur.

Rüya Yaşam Sitesi Haberi

Rüya Yaşam Sitesi


Rüya Yaşam Evleri İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Esenyurt Rüya Yaşam Evleri daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Esenyurt Rüya Yaşam Evleri daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Dairelerin alanlarının 32 metrekare ile 122 metrekare arasında değiştiği Rüya Yaşam Sitesi 14 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


Rüya Yaşam Evleri, Pusula İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 228 adet konuttan meydana geliyor.


Esenyurt Rüya Yaşam satılık tipleri kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Esenyurt Rüya Yaşam Evleri daire fiyatları!

Projedeki konutların satışları tamamlandı.


Rüya Yaşam Evleri Esenyurt projesinde; cafe, banka, açık / kapalı kapalı otopark, fitness center, yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Rüya Yaşam...