21 / 05 / 2024

rüzgar sörfçüsü Togan Cemal Batum

rüzgar sörfçüsü Togan Cemal Batum

Gürallar Yapı, rüzgar sörfünde ulusal ve uluslararası derecelere sahip olan Togan Cemal Batum'a sponsor oldu. Togan Cemal Batum, 2020 Tokyo olimpiyatları için Türkiye takımına katılmayı hedefliyor...

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Bu rakamları görenler bir daha bakıyor! 24 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Ons altın 1976 dolar olurken altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Bu rakamlara bakan bir daha bakıyor. Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 24 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Haftanın başından itibaren düşüşe geçen altınfiyatlarında bugünn rüzgar tersine döndü. Altını olanlar acilen baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Otomobil fiyatlarına ÖTV rüzgarı! Sıfır araba fiyatlarına ÖTV matrah etkisi! İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatlar

Otomobil almak isteyenler, ÖTV matrahın nasıl bir etki uyandıracağı araştırılıyor. Sıfır araba almak isteyenler marka marka otomobil fiyatlarını sorguluyor. İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatları!

A101'de hafta sonu indirim rüzgarı esiyor! Temel gıda ürünlerinin fiyatları dip yaptı! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101'de indirim rüzgarı esmeye devam ediyor. 14-20 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlanan A101'de seçili pek çok ürün indirime girdi. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Gümüş rüzgarı kısa sürdü! Gümüş fiyatlarında son durum! İşte gümüş fiyatı 23 Nisan 2022...

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Gümüş fiyatlarındaki yukarı yönlü rüzgar kısa sürdü. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son durum...

1915 Çanakkale Köprüsü Rüzgar Tüneli testi tamamlandı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki FORCE Technology Test Laboratuvarı'nda 1915 Çanakkale Köprüsü Kule Rüzgar Tüneli testi yapıldı. 1915 Çanakkale Köprüsü Rüzgar Tüneli testi başarıyla tamamlandı.

Çeşme Ovacık Rüzgar Enerji Santrali'nin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesinin işletilmesi için 3 Mart günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Ovacık Köy Kahvesi'nde gerçekleşecek.

Tayakkadın Rüzgar Enerji Santrali toplantısı 13 Ekim'de!

İstanbul İli Çatalca İlçesi'nde yer alan Tayakkadın Rüzgar Enerji Santrali projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 13 Ekim 2015 günü saat 11:00'da yapılacak.

Kanije Rüzgar Enerji Santrali projesinin toplantısı 1 Ekim'de!

Edirne, Tekirdağ illeri Uzunköprü, Hayrabolu ilçelerinde yapılması planlanan Kanije Rüzgar Enerji Santrali projesinin ÇED toplantısı 1 Ekim'de yapılacak.

İzmir Mersinli Rüzgar Enerji Santrali toplantısı 24 Ağustos'ta!

İzmir Kemalpaşa, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde yapılması planlanan Mersinli Rüzgar Enerji Santrali projesine ilişkin ÇED toplantısı 24 Ağustos'ta yapılacak.

Karaburun Rüzgar Enerji Santrali Kapasite Artışı projesi için Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak!

Lodos Karaburun Elektrik Üretim A.Ş tarafından İzmir Karaburun'a yapılacak "Karaburun Rüzgar Enerji Santrali Kapasite Artışı" projesi için 17 Temmuz'da halkın katılımı toplantısı yapılacak.

rüzgar sörfçüsü Togan Cemal Batum Haberi

rüzgar sörfçüsü Togan Cemal Batum

Gürallar Yapı, rüzgar sörfünde ulusal ve uluslararası derecelere sahip olan Togan Cemal Batum'a sponsor oldu.


Gürallar Yapı, geçtiğimiz yıldan bu yana genç yetenek Togan Cemal Batum'un sörf yolculuğuna destek oluyor. Yaşı küçük olmasına rağmen onlarca ulusal ve uluslararası ödüle sahip olan Togan Cemal Batum, 2020 Tokyo olimpiyatları için Türkiye takımına katılmayı hedefliyor. 


'Spora destekçiyiz' Batum'un sörf yolculuğunda sponsor olarak kendisini desteklediklerini söyleyen Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, "Togan çok başarılı bir sörfçü. Onunla tanıştığımız için mutluyuz. Şirket olarak spora ve sporcuya destek olmayı seviyoruz. Togan'ın hedeflerine ulaşması için gereken tüm desteği sağlayacağız. 


Togan'ın liderliğinde su sporları dalında ülkemizi yeni başarılar beklemekte. Bizde bu başarıları destekliyor olacağız" diye konuştu. 2010 yılında sörf hayatı başlayan Togan Cemal Batum, en son 2013 yılında istanbul...