16 / 05 / 2024

S And S Otelcilik Turizm İnşaat nerede

S And S Otelcilik Turizm İnşaat nerede

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Hosseınıanmoghaddam, Maryam Aghapour ve Nafıseh Mostafavı ortaklığında kuruldu. 

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs Türkiye'de konut fiyatlarını artırdı mı?

Koronavirüs sürecinde ülke genelinde talep edilen konut satış fiyatında yüzde 11, kira fiyatı yüzde 6 artış yaşandı. Büyük şehirlerden diğer şehirlere ve müstakil konutlara da talep artışı yaşanıyor...

Koronavirüs müstakil evlere talebi artırdı!

ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl, koronavirüsün müstakil evlere ilgiyi artırdığını belirtti. Müstakil ev ve villa satışlarında artış yaşandığına dikkat çeken Avcıl, "Huzur, doğal çevre ve özel aile alanına duyulan ihtiyaç artma eğiliminde" dedi...

İnşaat sektöründen tapu harcı sıfırlanması ve KDV indirimi talebi!

İMİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, tapu harçlarının geçici olarak sıfırlanması, konut ve ticari alanların satışında KDV indirimlerinin uygulanması çağrısında bulundu...

Koronavirüs zenginlerin yaşamını değiştirdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, İngiltere’de zenginlerin de yaşamını etkiledi. Varlıklı insanlar özel adalara ve mekanik havalandırmalı sığınaklara taşındı. Bölgede lüks gayrimenkul satışlarında patlama yaşandı.

Çin'den Türkiye'ye gayrimenkul yatırımcısı akını!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe yabancı alımlarda rekor satışlar yaşandığını söyledi.

Ukrayna'da tarım arazilerinin satışını öngören yasa tasarısı protesto edildi!

Ukrayna'da tarım arazilerinin satışını öngören yasa tasarısına karşı gösteri düzenlendi. Protestocular ile polis arasında arbede yaşandı ve 2 polisin yaralandı...

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

Hasan Sözbilir: Bu depremler yıkıcı değil!

Balıkesir’de meydana gelen depremlerden sonra 51 artçı sarsıntı yaşandı. DEÜ Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Hasan Sözbilir yaptığı açıklamada “Meydana gelen bu depremlerin bulunduğu fayda 6’dan büyük deprem olmaz. O yüzden yıkıcı özelliği bulunmamaktadır” diye konuştu.

ABD'de bekleyen konut satışları Mayıs'ta yüzde 1.1 arttı!

ABD’de Mayıs ayı askıdaki konut satışları Mayıs ayında yüzde 1,1 ile beklenti altında kaldı. Veriler konut sektöründe ivme kaybı yaşandığını ortaya çıkardı.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mayıs 2019 raporu açıklandı!

‘Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ Mayıs 2019 verilerine göre, sanayi faaliyetleri yılın sezon başlangıcı olan Mayıs ayını da durağan geçirirken, ihracatta önemli bir artış yaşandı...

Bahçelievler'de bina yıkımı sırasında çökme meydana geldi!

Bahçelievler'de kontrollü bina yıkımı sırasında çökme yaşandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde dev çelik şaftlar hazır!

Çanakkale Boğazı’nın ilk ve Marmara Bölgesi’nin ise 5. asma köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü Projesi’de yeni bir gelişme yaşandı. Proje kapsamında ayakların temelini oluşturan şaftların yapımı tamamlandı.

S And S Otelcilik Turizm İnşaat nerede Haberi

S And S Otelcilik Turizm İnşaat nerede

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Hosseınıanmoghaddam, Maryam Aghapour ve Nafıseh Mostafavı ortaklığında kuruldu. 

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Bozkurt Mah.Ergenekon Cad. Muratoğlu Çarşısı No:41/136...