30 / 04 / 2024

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları adres 

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları adres 

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Akaryakıt alacaklara kötü haber! İşte 30 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzin bugün kaç TL oldu? Motorine zam mı yoksa indirim mi yapıldı? LPG’nin litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 30 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzine zam yolu gözüktü! İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Benzin kaç TL oldu? Akaryakıtta yeni zam olacak mı? Motorin ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Araç sahiplerine kara haber geldi, fiyatlar zamlanıyor! İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara kötü haber! Zam yolda! İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta çifte zam sancısı! İşte 9 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri güne çifte zam ile uyandı. Peki benzin ve motorin ne kadar oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 9 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri çok üzülecek! Çifte zam can yanacak! İşte 8 Mayıs Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu? Akaryakıtta son durum nedir? İşte 8 Mayıs Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri dikkat! Zam üzerine zam! İşte 7 Mayıs Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahiplerine kötü haber. Akaryakıtta çifte zam geldi. İşte 7 Mayıs Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri şokta! Akaryakıtta çifte zam! İşte 6 Mayıs Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahiplerine kötü haber. Akaryakıtta çifte zam geldi. İşte 6 Mayıs Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar indirim yolda! İşte 5 Mayıs Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine indirim mi geldi? Motorine yeni zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 5 Mayıs Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara müjde! İşte 2 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine zam mı geldi? Motorine indirim mi geldi? İşte 2 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları adres  Haberi

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları adres 

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları konusu: 
1.Yurt içinde ve yurt dışında konut, bina, hastane, okul, işyeri inşaatları, sosyal tesisler, yol, kanalizasyon,sulama tesisleri, otel, motel, tatil köyü, yat limanı, restoran, seyahat acenteleri, spor tesisleri ve kulüpleri ile sağlık tesisleri, satış ve teşhir mekanları v.b. turistik tesislerin inşaat plan, proje, röleve işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Mecidiyeköy Mah.Büyükdere Cd. Alba İş Merkezi Ap.N.67-71/1...