05 / 05 / 2024

Saadet 5. Avrupa Buluşması

Saadet 5. Avrupa Buluşması

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, şehirlerin beton yığınları haline gelmesini istemediklerini ve kibir kulelerine izin vermeyeceklerini belirtti....

Dolar milyarderleri listesinde sürpriz: İstanbul, Avrupa'da ilk 5'te!

Çin merkezli ekonomi platformu Hurun Report'un merakla beklenen 'Küresel Zenginler Listesi' verileri açıklandı. Söz konusu verilere göre dünyada en çok dolar milyarderi New York ve Londra'da yaşıyor. Türkiye ise bu sene ilk defa dünyada 26, Avrupa'da ise ilk 5'e girdi.

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

Avrupa'da iş kurmanın en kolay olduğu 5 ülke açıklandı!

İşgücü özellikleri, kurumlar vergisi ve bürokrasi gibi bir dizi nedenden dolayı 5 Avrupa ülkesinde yeni bir işletme açmanın daha kolay yolları açıklandı. 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Avrupa'da satılan her 5 arabadan 1'i elektrikli!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa'da satılan her 5 arabadan 1'i elektrikli...

İSO rakamlarına göre ihracatta gerileme sinyalleri var!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi ağustosta 49,1’e gerileyerek 50,0 eşik değerinin altına düştü. Bunda ihracat yaptığımız 5 Avrupa ülkesindeki üretim daralması etkili oldu.

Avrupa Birliği'nde yeni otomobil satışları yüzde 18,5 arttı!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar, geçen ay yüzde 18,5 arttı ve 938 bin 950'ye ulaştı.

Avrupa Merkez Bankası üyesinden ilk açıklama geldi! Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yönetim kurulu üyesi Klaas Knot, ECB'nin vereceği faiz kararı ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Avrupa'da konut fiyatları yüzde 1,5 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022'ninson çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 düşüş gösterdi.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı için geri sayım başladı. ECB faiz kararı bugün açıklanacak. Faiz kararı ve karar sonrası euronun yönü merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın!

Euro 5 sonra böyle olacak! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Yastık altında 1 eurosu bile olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Euro 5 gün sonra böyle olacak!

Avrupa'da doğal gaz fiyatı yüzde 13,5 geriledi!

Avrupa doğalgaz fiyatları, yumuşayan hava koşulları ve birçok ülkede gaz deposu dolumları nedeniyle yüzde 13,5 düştü.

Avrupa Birliği’nden Rusya’ya veto! Payını yüzde 7,5'e düşürdü

Avrupa Birliği (AB), enerjide Rusya'ya bağımlılık halinden amacı ile için aldığı tedbirler ile doğal gaz ithalatında Rusya'nın payını yüzde 40 oranından yüzde 7,5'e düşürdü. İşte detaylar…

Saadet 5. Avrupa Buluşması Haberi

Saadet 5. Avrupa Buluşması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Almanya'nın Leverkusen kentinde düzenlenen "Saadet 5. Avrupa Buluşması" etkinliğinde konuştu. Karamollaoğlu, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde partisinin izleyeceği yol ve vaatleri anlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karamollaoğlu, şehirlerin beton yığınları haline gelmesini istemediklerini ve kibir kulelerine izin vermeyeceklerini ifade etti. Karamollaoğlu, "Şehirlerde arsa rantını sadece arsa sahipleri kullanacak, buna da söz veriyorum. Onun için biz farklıyız. Kırsal alanda, köylerde ve inşallah yeri geldiği zaman da beldelerde, oraları şehrin sahip olduğu bütün imkanlara kavuşturmak için ayrı bir çaba sarf edeceğiz."dedi. 

10 soruda imarda yeni rant...