29 / 04 / 2024

Şaban Karataş kim

Şaban Karataş kim

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, 12 okul, 7 pansiyon ve 6 spor salonun inşaatının bitmek üzere olduğunu belirtti. Karataş, yatırımlarının bitmesi halinde çoğu okulun tekli eğitime geçeceğini söyledi.

Ordu'ya 5 yeni okul kazandırılacak!

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, 12 okul, 7 pansiyon ve 6 spor salonun inşaatının bitmek üzere olduğunu belirtti. Karataş, yatırımlarının bitmesi halinde çoğu okulun tekli eğitime geçeceğini söyledi.

Ünye'de eğitim yatırımları artacak!

Ordu İl Milli eğitim Müdürü Şaban Karataş, Ordu genelinde 11 okul, 6 pansiyon ve 5 spor salonun yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ordu'da eğitim alanında yatırımlar artış gösteriyor!

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Ordu genelinde 11 okul, 6 pansiyon ve 5 spor salonun yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

İTÜ'nün acı günü! İnşaat mühendisi Murat Karataş vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 1982 girişli inşaat mühendisi Murat Karataş ani bir kalp krizi sonucu vefat etti. Murat Karataş'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınladı.

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Türkiye Kamu-Sen Karataş Evleri'nin tapuları verildi!

Türkiye Kamu-Sen üyelerine ait S.S. Kamu Sen Yapı Koop tarafından Karataş'ta yapılan evlerin tapuları dün Türkiye Kamu Sen Adan İl Temsilciliği Toplantı salonunda dağıtıldı.

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Ulaş Çetinkaya: Karataş-Yumurtalık Turizm Birliği'ne destek olmalıyız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü, Yüksek Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, ekonomiye, istihdama katkı sağlamak için kurulan Karataş-Yumurtalık Turizm Birliği'ne destek çağrısında bulundu.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Şaban Karataş kim Haberi

Şaban Karataş kim

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, 12 okul, 7 pansiyon ve 6 spor salonun inşaatının bitmek üzere olduğunu belirtti. Karataş yaptığı açıklamada, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yapımı devam eden eğitim yatırımlarının bitmesi halinde çoğu okulun tekli eğitime geçeceğini söyledi. 


2016 yatırım programına 5 okulun alındığını ifade eden Karataş,"24 derslikli Fatsa Ayazlı Anaokulu ve İlkokulu, 16 derslikli Korgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 derslikli Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 derslikli Ünye Fevzi Çakmak Anaokulu ve İlkokulu ile 24 derslikli Ünye Anadolu Lisesinin ihalesi bu ayın sonuna kadar yapılacak. Bu eğitim yatırımlarının toplam maliyeti 39 Milyon lira." dedi. 2018 yılına kadar 412 dersliğin eğitim vermeye başlayacağına vurgu yapan Karataş, şunları kaydetti: "Altınordu ilçesinde 24 derslikli TOKİ 3....