30 / 04 / 2024

sabancı üniversitesi ağaç

sabancı üniversitesi ağaç

Sabancı Üniversitesi Mütevveli Heyeti Başkanı Güler Sabancı Sabancı Üniversitesi'ne 150 bin ağaç diktiklerini söyledi...

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Prof. Dr. Naci Görür: ‘İstanbul’da 7 ve üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64’

Sabancı Üniversitesi’nde “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” temalı semineri düzenledi. Seminerde depreme ilişkin konuşan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da 7 ve üzeri bir deprem olma olasılığının yüzde 64 olduğunu söyledi.

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

2022-2023 İÜ AUZEF kayıt tarihleri ne zaman? AUZEF kayıt harç ücretleri ne kadar? AUZEF harçları tam liste!

Öğrencilerin gözü kulağı bu haberde. İstanbul Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi AUZEF 2022-2023 yılı kayıt harç ücretleri, birçok öğrencinin merak ettiği sorulardan birisi. Sistemine kayıtlı yaklaşık 330 bin öğrencisi olan AUZEF’in, bu eğitim döneminde harç ücreti ne kadar olacak. İşte devamı..

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan merak edilen soruya şoke eden cevap: Kefil olamam

Ekonomi alanında yaptığı yorum ve analizlerle dikkatleri üzerine çeken Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş Twitter'dan kendisine gelen bir soruya şoke eden bir cevap verdi. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş yine uyardı! Doların son hamlesi Türkiye için çok kötü oldu!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından ekonomiye ilişkin görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Demirtaş, doların Euro'yu geçmesinin ardından döviz kurlarıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Akdeniz Üniversitesi'nden deprem uyarısı!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Deprem Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Akdeniz Bölgesi'nde yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Boğaziçi Üniversitesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi'nin imara açılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Denetlenen binaların yüzde 95'i riskli çıkıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (AFAM) Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan yaptığı açıklamada "Üniversitemizdeki laboratuvara gelen binaların yüzde 95'i riskli çıkmıştır" şeklinde konuştu.

Kripto para piyasasında Elon Musk tartışması!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Elon Musk'ın Bitcoin açıklamalarına ilişkin konuştu. Demirtaş, "Elon Musk’ın yaptığı da yanlış, her coini aldırmaya çalışanın yaptığı da yanlış" dedi.

sabancı üniversitesi ağaç Haberi

sabancı üniversitesi ağaç

Sabancı Üniversitesi Mütevveli Heyeti Başkanı Güler Sabancı Sabancı Üniversitesi'ne 150 bin ağaç diktiklerini söyledi. Güler Sabancı konuşmasında 1997'de bu üniversitenin temellerinin atıldığı günü...