10 / 05 / 2024

Sabri Günata

Sabri Günata

Günata Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Mart 2015'te, 14 milyon TL sermaye bedeli ile Tuzla'da, Sabri Günata Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Segeh Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Segeh Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Mart 2015'te, 16 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da, Sabri Günata Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Okyanus Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Okyanus Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Sabri Gülel ve Serkan Gülel ortaklığında kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Mustafa Sabri Doğrusoy bir yıl daha Doğuş GYO'da!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin 1 yıl daha uzatılmasına yönelik yaptığı başvuru onaylandı...

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Üründü tarafından kuruldu.

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin uzatılması için başvuru yaptı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'i, yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görev süresinin uzatılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu...

Birgen Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Birgen Gıda İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon sermaye bedeli ile Fuat Sabri Birgen tarafından kuruldu.

Berrak Tüzünataç kiradan kurtuldu!

Senelerdir kendisine ev almayan ve hep kirada oturan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç sonunda bir ev aldı.

Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'la oturduğu evi boşalttı!

Oyuncu Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu 3 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Birkan Sokullu, Boğaz’da Tüzünataç ile birlikte oturdukları evden ayrıldı.

Cmg Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmg Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 780 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Güçlü ve Özgür Güçlü ortaklığında kuruldu. 

Tem Point 2018 güncel fiyat!

Tem Point 2018 güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor...

Sabri Günata Haberi

Sabri Günata

Günata Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi 14 milyon TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te Sabri Günata Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Günata Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1- Yurt içinde ve dışında her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, çarşılar, alışveriş merkezleri, sağlık tesisleri, üniversite ve yurtlar, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler, apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın inşaatını yapabilir, alımını, satımını, pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir, komisyonculuk yapabilir, işletmecilik, satış sonrası danışmanlık ve yönetim hizmetleri verebilir,  2- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve...