09 / 05 / 2024

Sabri Kargün

Sabri Kargün

Deskar Teknik Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Sabri Kargün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Aslangazi Caddesi, Nurgök Sokak'ta kuruldu.

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen proje satışa çıktı. Proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Gratis indirimleri bitiyor! Fırsatı kaçırmayın İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kadınların uğrak adresi olan Gratis’in yüzde 50 indirim fırsatında son günler. Müşterilerini büyük sonbahar kampanyasıyla karşılayan Gratis, en sevilen markalarında eylül ayı indirime gitti Eyüp Sabri Tuncer frambuazlı sirke fiyatı 40 TL oldu. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çorum Kargı TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Kargı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Kargı 2022 ucuz konut projesi...

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Datça Kargı Koyu'nda yapılaşma tepkisi!

Datça Yarımadası Kargı Koyu’nda otel, tesis alanı ve otopark yapımının önü açıldı. Çevre örgütleri karara tepki gösteriyor.

Datça'daki Kargı Koyu'nun imara açılmasına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Datça'daki Kargı Koyu yakınlarındaki hazine arazisinde otel, tesis alanı, otopark yapılmasının önü açıldı. Karara Muğlalılar tepki gösterdi.

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ata Teoman Kargün, Fatih Akgüneş, Sadettin Gök ve Yunus Akgüneş ortaklığında kuruldu.

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Sabri Kargün Haberi

Sabri Kargün

Deskar Teknik Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Sabri Kargün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Deskar Teknik Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MAKİNA VE TEÇHİZAT a. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak.  Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin tamir ve montajını yapmak.  İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş...