25 / 07 / 2024

Sabri Özdemir kim

Sabri Özdemir kim

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Batman Belediye Başkanı olan Sabri Özdemir kimdir? Sabri Özdemir bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sabri Özdemir, hangi partiden aday olmuştu?

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Batman Turgut Özal Bulvarı’na 2 yeni üst geçit!

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, "Turgut Özal Bulvarı’nda iki üst geçit yapmayı planlıyoruz. Konu ile ilgili olarak da Ankara’da görüştüğümüz bazı mimarlar var " açıklamasında bulundu.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Batman Belediyesi 83 dönümlük arsa arıyor!

Batman Valiliği ile Batman Belediyesi arasında Kuyubaşı TOKi yakınlarında 83 dönümlük spor kompleksi protokolü imzalandı. Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir; "Bu alanda projemizi hayata geçireceğiz" dedi.

Batman Zillek suyu projesi yarıda kaldı!

Zillek suyu projesinden vazgeçtiklerinin altını çizen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, DSİ'nin şartlarının ağır olduğunu söyledi. Özdemir, "DSİ, bu proje için neredeyse bize 100 Milyon TL'lik maliyet çıkarıyor'' dedi.

Sabri Özdemir kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Batman Belediye Başkanı olan Sabri Özdemir kimdir? Sabri Özdemir bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sabri Özdemir, hangi partiden aday olmuştu?

Sabri Paşayiğit kimdir?

Mimar Sabri Paşayiğit, Eroğlu Ekşinar ve Avrupa Konakları gibi markalı konut projelerini tasarladı. Sabri Paşayiğit'in Zafer Murat ile birlikte kurduğu REM Mimarlık Ofisi, 2011'de Sabri Paşayiğit Design Office oldu. Peki Sabri Paşayiğit kimdir?

Seyhan Özdemir kimdir?

Mimar Seyhan Özdemir, iç mimar Sefer Çağlar ile birlikte Autoban adlı tasarım ofisini Galata'da 2003 yılında kurdu. Peki Seyhan Özdemir kimdir? İşte Seyhan Özdemir'in biyografisi...

Değer artış vergisini kim öder?

Değer artış vergisi, gayrimenkullerin elden çıkarılmasında doğan vergisel sorumluluklar arasında yer alıyor. Peki, değer artış vergisini kim öder? İşte değer artış vergisi yükümlüleri bu haberde...

Yapı denetim borcunu kim öder?

Arsalarını müteahhite vererek konut sahibi olan kat maliklerinin karşılaştıkları sorunlar arasında "yapı denetim borcu" yer alıyor. Peki, yapı denetim borcunu kim öder? Yapı denetim borcunu kat maliki öder mi?

Riskli alanı kim belirler?

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında tespit edilen riskli alan ile ilgili olarak en çok merak edilen hususlar arasında "Riskli alanı kim belirler?" sorusu karşımıza çıkıyor. İşte sorular ve yanıtları...

Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler?

Riskli bina tespitine itiraz edebilir mi? Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler? İtiraz sonucunda binanın riskli olmadığına karar verilmesi halinde tapuya konulan şerh kaldırılır mı?

Sabri Özel, Sabri Dino’nun adıyla mağaza açacak!

İşadamı Sabri Özel, Beşiktaş’ın efsane kalecisi ‘Sabri Dino’nun adıyla mağazalar açmaya hazırlanıyor. Özel, “Çok iyi bir kaleciydi. Bu nedenle ismine layık, çok şık hazırgiyim mağazaları açmayı planlıyoruz” dedi

Sabri Özdemir kim Haberi

Sabri Özdemir kim

Sabri Özdemir kimdir?

Sabri Özdemir 1972 yılında Batman'da doğdu ve uzun bir süre yurt dışında kaldı. 1989 yılından HEP bünyesinde çalışmalara katıldı.


1990'da Batman Gençlik Örgütlemesinde aktif çalıştı 1991 yılında, genel seçimlerde seçim çalışmalarında aktif görev aldı.


1992 yılında demokratik çalışmaları terörize edilerek, hakkında soruşturma sonucu takibata uğradı, hakkında yakalama kararı çıktı. sonra Avrupa'ya gitmek zorunda kaldı. Almanya Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Bielefeld şehrinde ikamet etti.


Kurdistan Centrum Derneğinin çalışmalarında aktif çalıştı, çalışmalarının nedeni ile 1995 yılında tutuklandı, 4 yıl Cezaevinde yattı. 1999 yılında Türkiye'ye dönüş yaptı ve 2005 yılına kadar geçen sürede dernek çalışmalarının yanı sıra yerel işletmecilik yaptı.


Sabri Özdemir Evli ve 4 çocuk...