21 / 05 / 2024

sabri özel mağaza

sabri özel mağaza

İşadamı Sabri Özel, Beşiktaş’ın efsane kalecisi ‘Sabri Dino’nun adıyla mağazalar açmaya hazırlanıyor. Özel, “Çok iyi bir kaleciydi. Bu nedenle ismine layık, çok şık hazırgiyim mağazaları açmayı planlıyoruz” dedi

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Huawei, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa çıkardı. Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı sunuldu.

Mosafer Nişantaşı City’s'de mağaza açtı!

Abu Issa Holding’in sahibi, Katarlı ünlü işadamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, dördüncü mağazasını Nişantaşı City’s’de açtı.

Mosafer, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Katarlı ünlü iş adamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, ikinci mağazasını mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Sabri Özel Tekstil Şirketi iflas erteleme istedi!

Türkiye çapında 60'a yakın mağazası bulunan 'Sabri Özel' iflas erteleme istedi. Mahkeme, şirketleri haciz baskısına karşı kayyum atadı. İşte o haber...

Bien Seramik Van'da 3 katlı mağaza açtı!

Bien Seramik’in Van’daki bayisi Van Derya Yapı’nın yenilenmesi ve konsept mağaza haline getirilmesinin ardından mağazaya açılış töreni düzenlendi. Mimar ve müteahhitlerin özel konsept mağaza açılışına ilgisi büyüktü

Mert Optik İstanbul'da 3 mağaza açtı!

Ege Bölgesi'ne 35 mağaza ile hizmet veren Mert Optik, açtığı üç şube ile İstanbul'a da hızlı bir giriş yaptı. Doruk Pala, "İstanbul'da güzel bir başlangıç yaptık. Mağaza sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi.

TEKZEN 2 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ilk yapı marketi TEKZEN, Şubat ayında Kırıkkale ve Afyon’da iki yeni mağaza açmaya hazırlanıyor. TEKZEN; yeni mağazalarının açılışını özel fırsat ve indirimlerle kutluyor.

Bimeks Muğla'da mağaza sayısını 5'e çıkardı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu...

Bimeks 1 günde 6 mağaza açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Balıkesir dahil 6 mağazanın açılışını eş zamanlı olarak gerçekleştirerek mağaza sayısını 126'ya çıkardı. Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri, vatandaştan büyük ilgi gördü.

Vatan Bilgisayar Önel AVM'de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar, Karabük mağaza açılışına özel televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameraya, notebook'dan küçük ev aletlerine kadar 15 bin üründe tüm kartlara yüzde 30 indirim uyguluyor.

Sabri Özel, Sabri Dino’nun adıyla mağaza açacak!

İşadamı Sabri Özel, Beşiktaş’ın efsane kalecisi ‘Sabri Dino’nun adıyla mağazalar açmaya hazırlanıyor. Özel, “Çok iyi bir kaleciydi. Bu nedenle ismine layık, çok şık hazırgiyim mağazaları açmayı planlıyoruz” dedi

Ünlü çikolata markası Patchi, İstanbul Zorlu Center'da mağaza açacak!

Kutusu 5 bin sterlin olan süete sarılı altın kaplama güllerle süslü çikolatalarıyla ünlü Patchi, İstanbul Zorlu Center'da mağaza açmaya hazırlanıyor. Lübnan merkezli lüks marka, özel tasarım çikolataları ile dünya çapında bir üne sahip...

sabri özel mağaza Haberi

sabri özel mağaza


Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Sabri Özel, bünyesine yeni bir markayı daha kattı: Sabri Dino. Sabri Özel, Beşiktaş’ın 10 sezon kaleciliğini yapan, Beşiktaş Kulübü tarafından efsane futbolcular arasında sayılan ve 1990’da intihar ederek yaşımına son veren Sabri Dino’nun marka haklarını ünlü futbolcunun ailesinden satın aldığını söyledi.

Sabri Dino markasıyla bu yıl içinde mağazalar açacaklarını kaydeden Özel, “Sabri Dino’nun anısına saygı duyuyorum. Çok iyi bir kaleciydi. Bu nedenle ismine layık bir şekilde çok şık hazırgiyim mağazaları açmayı planlıyoruz” dedi.


2020’de 250 mağaza

Sabri Özel markasıyla şu anda 57 mağazaları bulunduğunu belirten Özel, “Ayrıca 12 ülkede toplam 20 mağazamız bulunuyor. Bu yıl toplam 15 yeni mağaza daha açmayı hedefliyoruz. 2016’ya girerken de 100 mağazayı geçmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

12 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini kaydeden Özel, “2020 yılında...