16 / 05 / 2024

Sabri Paşayiğit özgeçmiş

Sabri Paşayiğit özgeçmiş

Mimar Sabri Paşayiğit kimdir? Sabri Paşayiğit, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Sabri Paşayiğit, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Sabri Paşayiğit'in biyografisi bu haberde...

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Fatih Davut Paşa Camisi ibadete açıldı! 

İstanbul Fatih'te bulunan ve tadilat çalışmaları nedeniyle kapalı bulunan Davut Paşa Camisi bugün ibadete yeniden açıldı. 534 yıllık bir geçmişe sahip olan caminin açılışında Kur'an-ı Kerim okundu.

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Paşayiğit tarafından kuruldu. 

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Sabri Paşayiğit özgeçmiş Haberi

Sabri Paşayiğit özgeçmiş

Sabri Paşayiğit kimdir?

Sabri Paşayiğit, 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Öğrenciliği sırasında çalışmaya başladı, mimarlık piyasasının önemli isimleriyle Türkiye'nin bir çok yerinde projeler yaptı. 


2002 yılında, yurt arkadaşı Zafer Murat ile REM Mimarlık'ı kurdu. Mimarlığa sosyal sorumluluk hissiyle yaklaşan 2 kişi ile başlayan yolculukları, her yıl dünyanın bir başka yerinden aralarına katılan mimar ve tasarımcılarla devam ediyor.


Güncel Ofisi

REM Mimarlık (Ortak)


Önceki Ofisleri

Tabanlıoğlu Mimarlık (Çalışan) (2000 / 2001)

Çamoğlu Mimarlık Ltd. (Çalışan) (1998 / 2000)


Mimar Sabri Paşayiğit projeleri..

Başyazıcıoğlu İş Merkezi (2008 - Sürüyor)

Aksa Yaşam Konutları Satış Ofisi (2008)

Özel Melikşah Üniversitesi (2007 - Sürüyor)

Ankara Konyalı Han Restorasyonu (2002)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Deprem Rehabilitasyon ve Rehberlik Merkezi (2002)

Balaklava Aquaparkı

Libadiye Apart Otel

Başyazıcıoğlu Country

Yeşilköy Konakları

Furset Market Konsept Projesi

Sivastopol Çarşısı

Avrupa Residence

Avrupa...