10 / 05 / 2024

Sabuncubeli Tüneli bitti mi

Sabuncubeli Tüneli bitti mi

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 97'si tamamlandı. Ekipler, iki şehri birbirine bağlayacak tünelin kalan 264 metresini bitirmek için gece gündüz çalışıyor.

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Yeni Zigana Tüneli 29 Ekim 2019'da açılacak!

Bittiğinde Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 2. en uzun tüneli olacak olan Yeni Zigana Tüneli 2019'da hizmete açılacak.

Sabuncubeli Tüneli'nde sona yaklaşıldı!

İzmir-Manisa arasında yapımı süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabuncubeli Tüneli'nde İzmir'den sonra Manisa da ışığı gördü.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında hizmete girecek!

Manisa'nın kurtuluşu ile İzmir'in kurtuluşunun bağlandığı gece, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Sabuncubeli Tüneli'nde 'Işık Gördü' töreni gerçekleştirilecek.

Ardahan Sahara Tüneli'nin projesi hazır!

Vali Bilmez: "Sahara Tüneli projesi tamamlandı, ihale aşamasına gelindi. Ardahan gibi bir ilde, bir değil, birkaç tünel yapımı aynı anda sürüyor. İpek Demiryolu üzerindeki tünel bitti bitecek." dedi.

Sabuncubeli Tüneli'nde sona gelindi!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 97'si tamamlandı. Ekipler, iki şehri birbirine bağlayacak tünelin kalan 264 metresini bitirmek için gece gündüz çalışıyor.

Ovit Tüneli yıl sonunda açılacak!

İnşaatında 773 kişinin dönüşümlü olarak çalıştığı Ovit Tüneli yıl sonuna kadar açılacak. Tünelin inşaat çalışmalarının yüzde 90'ı bitti.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 91'i tamam!

İzmir'in 35 projelerinden biri olan İzmir-Manisa arasında yapımın süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yüzde 91'i tamamlanan tünelde ilk ışık 8 Eylül 2017’yi 9 Eylül 2017’ye bağlayan gece görülecek.

Aşık Şenlik Tüneli'nin bin 817 metresi bitti!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çıldır-Aktaş yolunda Aşık Şenlik Tüneli'ndeki çalışmaları inceledi. Arslan, 4 bin 600 metrelik tünelin bin 817 metresinin bittiğini söyledi.

Sabuncubeli Tüneli 8 ayda tamamlanacak!

Sabuncubeli Tüneli’nde incelemelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, tüneldeki çalışmaların 8 ayda biteceğini söyledi. Arslan, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinin de 3 yıl içinde tamamlanacağı müjdesini verdi

Sahil yolundaki Avrasya Tüneli düzenlemesi bitti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahil yolunun, düzenleme çalışmaları tamamlanarak Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirildiğini bildirdi.

Sabuncubeli Tüneli’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir ile Manisa arasını 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli’nde kazı işleminin yüzde 70’i tamamlandı.

Sabuncubeli Tüneli bitti mi Haberi

Sabuncubeli Tüneli bitti mi

İzmir-Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 97'si tamamlandı. Ekipler, iki şehri birbirine bağlayacak tünelin kalan 264 metresini bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor.




Günde ortalama 30 bin aracın kullandığı İzmir-Manisa yolunun 14 virajlı Sabuncubeli bölümünde yürütülen projede çalışmalar, 24 saat esasıyla devam ediyor.




Proje, 4 bin 70 metre çift tüp tünel ve 2 bin 530 metre bağlantı yolundan oluşuyor.



Projenin hem Manisa hem de İzmir kısmında kurulan şantiyelerde 500 yüz işçi tünelin kalan 264 metrelik bölümü bitirmek için gece gündüz çalışıyor.




Kazı çalışmalarının yüzde 97'sinin tamamlandığını kaydeden AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Tünelin ucu görünmüş oldu. 8-9 Eylül akşamı hem Manisa tarafında hem de İzmir tarafından Sayın Bakanımız Ahmet Arslan Bey'in katılımıyla tören gerçekleştireceğiz." dedi.



Kaya, tünelin...