28 / 04 / 2024

Sabuncubeli Tüneli son durum

Sabuncubeli Tüneli son durum

İzmir-Manisa arasında yapımı süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabuncubeli Tüneli'nde İzmir'den sonra Manisa da ışığı gördü.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 93'ü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, projede yüzde 93'lük gerçekleşme sağladıklarını belirtti.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 91'i tamam!

İzmir'in 35 projelerinden biri olan İzmir-Manisa arasında yapımın süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yüzde 91'i tamamlanan tünelde ilk ışık 8 Eylül 2017’yi 9 Eylül 2017’ye bağlayan gece görülecek.

Sabuncubeli Tüneli 8 ayda tamamlanacak!

Sabuncubeli Tüneli’nde incelemelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, tüneldeki çalışmaların 8 ayda biteceğini söyledi. Arslan, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinin de 3 yıl içinde tamamlanacağı müjdesini verdi

İşte Ege'nin çehresini değiştirecek mega projeler!

Bölgenin gelişip kalkınmasının önünü açacak büyük projeler 2017’de ivme kazanacak. Özellikle ulaşım, sağlık ve turizm alanındaki yatırımlar Ege’nin çehresini değiştirecek ve gücüne güç katacak büyüklükte.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir ile Manisa arası 15 dakikaya inecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir - Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirmesi beklenen Sabuncubeli Tüneli'nde inceleme yaptı.

Sabuncubeli Tüneli 2017'nin sonunda tamam!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek SabuncubeliTüneli'nde kazı işleminin yüzde 63'ü tamamlandı.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 63'ü tamamlandı!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 63'ü tamamlandı.

Sabuncubeli Tüneli'ne yeni taş ocağına Valilik'ten onay!

İzmir-Manisa arasını 15 dakikaya indirmesi planlanan Sabuncubeli Tüneli projesi için yapılacak yeni taş ocağına, Valilik'ten beklenen onay geldi.

Sabuncubeli Tüneli'nin yarıya yakını tamamlandı!

İzmir ve Manisa'yı birbirine bağlayacak Sabuncubeli Tüneli'nin şantiyesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, tünel çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar yeniden başladı!

İzmir- Manisa arasını karayoluyla 15 dakikaya indirmek için 4 yıl önce yapımına başlanan, ancak geçen yıl yüklenici firmanın iflas etmesiyle çalışmaların durduğu Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar yeniden başladı.

Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar yeniden başladı!

Manisa arasını karayoluyla 15 dakikaya indirmek için 4 yıl önce yapımına başlanan, ancak geçen yıl yüklenici firmanın iflas etmesiyle çalışmaların durduğu Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar yeniden başladı.

Sabuncubeli Tüneli, Ocak 2018'de tamamlanacak!

2014 yılının Aralık ayı içerisinde yüklenici Koçoğlu Şirketler Grubu'nun iflas etmesi sebebiyle inşaat çalışmaları duran Sabuncubeli Tüneli, Kalyon İnşaatın işi devir almasıyla tünel inşaatında büyük bir ilerleme olduğu gözlendi.

Çukurova Havalimanı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan sonra ikinci büyük havalimanı olacak Çukurova projesinin 36 ayda bitirilmesi planlanıyordu, Temmuz 2014'te yarım bırakıldı. Altyapı için bugüne kadar 60 milyon Euro harcandı ancak yüzde 20'si tamamlanabildi.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

Türkiye'nin 4 bölgesini birbirine bağlaması planlanan Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı. Son hali havadan görüntülenen tünelin 2021 yılında açılması planlanıyor.

Nenehatun Tüneli inşaatında son durum ne?

Nenehatun Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırık Tüneli inşaatında son durum ne?

Kırık Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun Eğribel Tüneli'nde son 95 metre!

Giresun'un 82 yıllık hayali olan  Eğribel Tüneli'nde sona gelindi. Karadeniz ile İç Anadolu bölgelerini birbirine bağlayacak tünel, Türkiye'nin en uzun 3'üncü çift tüplü tüneli olacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni 2019'da yapmak istiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli hakkında açıklama yaptı. Turhan, "6,5 milyon insan bu yeni projeden faydalanacak. Proje çalışmaları da son aşamaya geldi. Bunu da 2019 içerisinde, yap-işlet-devret modeliyle tesis etmek istiyoruz." dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son aşamaya gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "İstanbul Boğazı'nı yer altından geçecek Büyük İstanbul Tüneli'nde proje çalışmalarımız son aşamaya geldi" dedi...

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

Alacabel Tüneli 2019'da hizmete açılacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde yapım çalışmaları devam eden 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli, Toroslarda kış aylarında etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle yaşanan çileli yolculuğa son verecek.

Giresun Eğribel Tüneli’nde son 500 metre!

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne ilişkin sondajların yapıldığını söyledi.

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

Sabuncubeli Tüneli son durum Haberi

Sabuncubeli Tüneli son durum


İzmir-Manisa arasında yapımı süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar devam ediyor. Sabuncubeli Tüneli'nde sona yaklaşıldı.

Manisa İl Koordinasyon Toplantısında konuşan Karayolları Genel Müdürlüğü İzmir 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Sabuncubeli Tüneli hakkında açıklamalar yaptı.

Habertürk Gazetesi'ndeki habere göre, Uraloğlu, 9 Eylül'de İzmir'den Manisa'ya doğru kazı çalışmalarının tamamlandığı Sabuncubeli Tünelinde Manisa'dan İzmir yönüne doğru da tünel açma işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 

Uraloğlu ''Artık Sabuncubeli Tünelinde her iki tüpte de kazı işlemleri bitmiş oldu. Diğer işlemlere devam ediyoruz. Bunun haricinde diğer işlerimize de devam ediyoruz. Mevsim itibariyle önemli bir sıkıntımız yok ama artık sezonun sonuna geliyoruz.''...