30 / 04 / 2024

Sadık Gürkan Ağca

Sadık Gürkan Ağca

Yorum Proje Yapı Anonim Şirketi, Şahin Uzsoylu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sadık Gürkan Ağca Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Beşiktaş, Akatlar Mahallesi'nde kuruldu.

Home Assist Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Home Assist Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Sadık Gürkan Ağca tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Üsküdar Arduman İş Merkezi'nde kuruldu.

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp kullananlar için resmen kötü haber geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen tüp fiyatlarına eyvah dedirten zam geldi. Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

ÖTV'siz araç listesi belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kalacak! Araba almadan önce herkes baksın!

Binlerce kişi uygun fiyata araç satın almaya çalışıyor. ÖTV'siz araç satın almak isteyenler için indirimli araçların listesi belli oldu. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kalacak. İşte ÖTV'siz araçlar ve fiyatları...

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyenler ''dikkatli olun'' çağırısnda bulundu. Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı...

DS 7'ye 276 bin 500 TL zam geldi! DS 7'nin zamlı fiyatlarını görenlerin ağzı resmen açık kaldı!

DS 7'ye 276 bin 500 TL zam geldi. DS 7'nin tek tek açıklanan zamlı fiyatlarını görenlerin ağzı resmen açık kaldı. İşte DS 7'nin güncel fiyat listesi...

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden hortladı! Bu mesajı alanın Whatsapp uygulaması çöküyor!

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden ortaya çıktı. Whatsapp kullananların uygulaması çöküyor. İşte detaylar!

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Sadık Gürkan Ağca Haberi

Sadık Gürkan Ağca

Yorum Proje Yapı Anonim Şirketi, Şahin Uzsoylu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sadık Gürkan Ağca Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Beşiktaş, Akatlar Mahallesi'nde kuruldu. 


Yorum Proje Yapı Anonim Şirketi iş konusu; A) İNŞAAT: 1-Her türlü inşaat, taahhüt ve yapı işleri, resmi ve özel binalar ve yapılar, toplu sosyal konutlar, her türlü prefabrik yapılar, inşaatların her türlü bakım ve onarım işleri, her türlü teknik montaj, zemin etütleri, bilumum hafriyat işleri yapmak. 2-Her türlü ihale ve inşaatları alabildiği gibi, aldığı arsalar üzerine bina inşa etmek ve bunları satmak. İnşaat ile ilgili her türlü malzeme, seramik ve seramik mamulleri ile demir, çimento, kum, mıcır, taş tozu, stabilize, kireç, tuğla, hazır beton v.b. ana inşaat ve yardımcı kaba, ince inşaat...