12 / 05 / 2024

Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Sadıkoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz 2013 tarihinde Kadıköy-Erenköy Bölgesi'nde kuruldu

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Sayar tarafından kuruldu.

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Sadıkoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu.Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Bilim Sokak, Gül Apartmanı,...