27 / 04 / 2024

Sadri Maksudi Yazgan

Sadri Maksudi Yazgan

Syprocon İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi, Sadri Maksudi Yazgan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Mecit Reis Sokak'ta kuruldu.

Q1cert Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Q1cert Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Osman Yazgan tarafından kuruldu.

Canlı yayında flaş bir faiz açıklaması yaptı! Herkes şaşkınlık içinde, kimse bunun geldiğini tahmin edemedi!

Prof. Dr. Ege Yazgan'ın canlı yayında yaptığı açıklama, piyasalarda büyük bir heyecan yarattı. Program sunucusu Mehmet Akif Ersoy dahil herkes şaşkınlıkla karşıladı. İşte detaylar...

3600 ek gösterge için flaş talep: Sil baştan düzenlenmeli

Büro Memurları Sendikası (BÜRO Memur-Sen) Genel Başkanı Yusuf Yazgan, 3600 ek gösterge sisteminin yeniden gözden geçirilerek düzenlenmesi gerektiğini belirterek sil baştan yapılması gerektiğini söyledi.

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta HAşim Cihan Yazgan tarafından kuruldu.

Memurlar için dikkat çeken talep! Büyük şehir farkı mı geliyor?

Büro Memurları Sendikası Genel Başkanı Yusuf Yazgan, artan konut ve kira fiyatlarına değindi ve büyük şehirlerde yaşayan memurlara ‘büyük şehir farkı’ verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Mehmet Yazgan Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yazgan Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Mehmet Yazgan tarafından kuruldu.

İzmir depremi Türkiye’yi uyardı!

İzmir'de yaşanan depremde birçok bina yerle bir olurken, çok sayıda apartman da kullanılmaz hale geldi. Bu yıkımlarının nedeni halen tartışılırken Maltepe Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Utku Yazgan, İzmir depreminin Türkiye'yi uyardığını dile getirdi.

Galata Kulesi’nin restorasyonuyla ilgili yeni açıklama!

Galata Kulesi’nin restorasyonu sırasında hilti kullanıldığıyla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından kulede basın açıklaması gerçekleştiren Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ve Kültür Varlıkları Genel Müdürü Gökhan Yazgan iddiaları yanıtlandırdı.

Ramkur Elektrik İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramkur Elektrik İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazgan tarafından kuruldu. 

Sweet Homes Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Homes Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Yazgan tarafından kuruldu.

Asnr Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asnr Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sadri Şener tarafından kuruldu. 

Büyükada Denizcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükada Denizcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar’da Güher Öcal ve Zeynep Yazgan Cavıldak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

Sadri Maksudi Yazgan Haberi

Sadri Maksudi Yazgan

Syprocon İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi, Sadri Maksudi Yazgan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Mecit Reis Sokak'ta kuruldu. 


Syprocon İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...