15 / 05 / 2024

Safa Alımam

Safa Alımam

Elmaslı Lale İnşaat Turizm Gıda Tıbbi Cihazlar İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anas Alemam, Mohamad Bılal Madwar, Safa Alımam, Tarık Albanoulı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Avcılar'da kuruldu.

Bakanın kademeli emeklilik ve staj sigortası açıklaması isyan ettirdi

Milyonlarca kişinin gözü kulağı, kademeli emeklilik ve staj dönemi sigortasıyla ilgili duyurulacak haberdeydi. Bakan Vedat Işıkha’ın konuyla ilgili bir çalışmamız yok açıklaması sonrasında sosyal medyada yapılan paylaşımlarda vatandaş bu duruma isyan etti.

2023 torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak?

Torba yasa için gözler TBMM’ye çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, torba yasanın tarihine ilişkin, "TBMM tatile girmeden, yani temmuzda torba yasayı çıkarma çalışmamız sürüyor" demişti. Peki, torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

İŞKUR açıkladı! En az ilkokul mezunu sürekli işçi alımı başladı! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları açıklanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sürekli işci alımı yapacak. Başvurular bugün başladı. Hemen başvurun...

25 yıllık evli, hiç çalışmamış emekli olmak isteyen kadınlara müjde! O şartları yerine getiren emekli olacak!

Milyonlarca ev kadını emekli olma hayali kuruyor.  Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklilik için bazı şartları vatandaşlara sunuyor ve bu şartları taşıyanlar bu haktan yararlanabilir hale geliyor. 25 yıl evli kalana emeklilik müjdesi ise gündemde oldukça dikkat çekenler arasında. İşte detaylar...

Doğal gaz fiyatları Avrupa'da yeniden zirve yaptı! Almanya 'siyasi güdümlü' çıkışı yaptı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası AB'nin ülkeye yaptırım kararı alması sonrası yaşanan gelişmeler Avrupa'da enerji fiyatlarının artmasına neden oldu. Rusya, doğal gaz ödemelerini rubleyle alacağını açıklamış ancak AB ülkeleri buna yanaşmamıştı.

20 yıldan fazla evli kalanlara emeklilik hakkı doğuyor! Hiç çalışmamış ev hanımları da faydalanabilecek!

Milyonlarca ev hanımı nasıl emekli olabilirim sorusunun yanıtını merak ediyor ve araştırıyor. İşte TBMM'ye sunulan yasa teklifinin detayları...

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Property Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Maen Alımam tarafından kuruldu.

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Sigortasız kapıcı çalıştırılır mı?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusun sorduğu ''Kapıcı dairesinde oturduğum apartmanın çöp alma ve temizlik işlerini yapıyorum. Sigortasız çalışmam  yasal mı, sigortamın bildirilmesi gerekmez mi?'' sorusunu yanıtlandırdı.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Hobi bahçelerine yeni yaptırımlar!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada yaptırımların sadece hobi bahçelerini alanlarla sınırlı kalmayacağını vurgulayarak, "Bu işin bir de arz tarafı var, bu işin arz tarafını yapanlarla alakalı da çalışmamız yürüyor. Bazı yaptırımlar getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Safa Alımam Haberi

Safa Alımam

Elmaslı Lale İnşaat Turizm Gıda Tıbbi Cihazlar İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anas Alemam, Mohamad Bılal Madwar, Safa Alımam, Tarık Albanoulı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Avcılar'da kuruldu. 


Elmaslı Lale İnşaat Turizm Gıda Tıbbi Cihazlar İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut, yol,köprü, baraj, liman,sondaj kuyusu,fabrika, atölye, depo, spor tesisleri,kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulun yapımı,alımı,satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri,taşeronluk hizmetleri, mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve inşaat malzemelerinin alım satımı, imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak. 2-Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla,kiremit,kum,çimento, mıcır,inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer,sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç...