12 / 05 / 2024

Safa Emlak

Safa Emlak

Safa Emlak Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi, Burhan Güzelçik tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

Emlak krizine neden olan en büyük sorunlardan biri satış sözleşmeleri!

Emlak sektörünün öncü isimlerinden Ali Özmen Safa’nın bir yıl önce yaptığı “Emlakta kriz kapıda” uyarısında haklı çıktığını söyleyerek krize neden olan sorulardan birinin sözleşmeler olduğunu belirtti.

Kıbrıs'tan yabancılar gidiyor, Türkler geliyor! Emlak sektöründeki kriz nasıl çözülür?

Emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, emlak sektöründe yaşanan kriz ortamında alıcı profilinin değiştiğine ve yabancıların gittiğine Türklerin geldiğine dikkat çekti. İşte sektördeki son durum...

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kaçak emlakçılığın önüne geçilmeli!

Safa Emlak firma sahibi Hanefi Yaşar, sertifikasız ve ruhsatsız emlakçılığın sektöre büyük darbe vurduğunu belirtti. Yaşar, kaçak emlakçılığın engellenmesi için hükümete düzenleme çağrısı yaptı.

Buay İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buay İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bıçak tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Eylül'de Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Safa Caddesi'nde kuruldu.

Safa Emlak Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Safa Emlak Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi, Burhan Güzelçik tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Safa Emlak Haberi

Safa Emlak

Safa Emlak Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi, Burhan Güzelçik tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. Safa Emlak Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Şirket her türlü emlak ve gayrimenkul alım satımı ile ilgili komisyonculuk yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Safa Emlak Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Ali Nihat Tarlan Caddesi,...