29 / 04 / 2024

Şafak Sezere evinin tadilat borcunu ödemediği için dava mı açıldı

Şafak Sezere evinin tadilat borcunu ödemediği için dava mı açıldı

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'e evinin tadilat borcunun bir kısmını ödemediği için Tuğcu Tasarım Mimarlık tarafından alacak davası açıldı. Sezer'in mimarlık şirketine borcun 896 bin 591 lirasını ödemediği iddia edildi.

Rize'de 6 yayla evinin yıkıldığı iddia edildi!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 6 yayla evinin yıkıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Gülşen İspanya'daki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL harcadı!

İspanya'ya dönen şarkıcı Gülşen buradaki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL'yi gözden çıkardı. 

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü!

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Gurbetçi, yaptırdığı taşınabilinir evinin çalındığını tatile gelince fark etti!

Antalya Manavgat'ta tatillerde kullandığı taşınabilir hazır evinin çalındığını fark eden gurbetçi, şikayetçi oldu.

Rize'de evinin nakline karar verilen ailelere kira yardımı müjdesi!

Rize'de evinin nakline karar verilen ailelerden kiraya taşınanlara kira yardımına başlanırken, barınma sıkıntısı olan vatandaşlar için geçici çözüm olarak 4 aile, Çayeli Öğretmenevine yerleştirildi.

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Şafak Sezere evinin tadilat borcunu ödemediği için dava mı açıldı Haberi

Şafak Sezere evinin tadilat borcunu ödemediği için dava mı açıldı

Evinde tadilat yaptıran oyuncu Şafak Sezer'e, mimarlık şirketi tarafından borcunun bir kısmını ödemediği için alacak davası açıldı. 


Tuğcu Tasarım Mimarlık Gıda ve Turizm şirketi adına avukat Uğur Önkol, Büyükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimliğine Sezer'in borcunun bir kısmını ödemediği için alacak davası dilekçesini sundu.


Dilekçede, Sezer'in Büyükçekmece'de bulunan evinin ve bahçesinin yenilenmesi konusunda 2013'te sözleşme imzalandığı, ardından işin tamamlanarak 25 Aralık 2013'te teslim edildiği kaydedildi.


Toplam harcama ve hakediş toplamının 2 milyon 256 bin 591 lira tuttuğu, Sezer'in ise 1 milyon 360 bin lira ödeme yaptığı belirtilen dilekçede, Sezer'in borcun kalan 896 bin 591 lirasını ödemediği, notere ihtar çekilip talep edildiği ancak hiçbir ödeme yapılmadığı ifade edildi.


Dilekçede, bin 63 metrekarelik, 3,5 katlı evde yapılan işlere ilişkin, talep ve dava hakları saklı kalmak kaydıyla...