25 / 07 / 2024

Safar Unıted Turizm iletişim

Safar Unıted Turizm iletişim

Safar Unıted Turizm Seyahat Reklam İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alakra tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da M-Anas Alfaouri ve Mohammed Alawad tarafından kuruldu.

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer’de  5 milyon 239 bin 630 TL sermaye bedeli  ile Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım tarafından kuruldu.

Safar Unıted Turizm iletişim Haberi

Safar Unıted Turizm iletişim

Safar Unıted Turizm Seyahat Reklam İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alakra tarafından kuruldu.

Safar Unıted Turizm Seyahat Reklam İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Safar Unıted Turizm Seyahat Reklam İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Karagümrük Mah.Çorapsız Kadı Asker Sk.B2-57-F2-60 Apt.N:4/4...