19 / 05 / 2024

Saffet Esen

Saffet Esen

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın denetçilerinden Erkan Demir istifa etti. Şirketin yeni denetçisi Saffet Esen oldu...

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara'da hayata geçirilecek olan Esen Life University projesi resmen başlıyor. Esen Life University projesinde 310 konut yer alıyor.

Borsada esen sert rüzgar yatırımcıların yüreğini ağzına getirdi! Analistler durumu değerlendirdi!

Borsada esen sert rüzgarlar yatırımcıları tir tir titretirken son 2 yılın en dip seviyesi görüldü. Analistler ise durum değerlendirmesi yaptı. İşte detaylar…

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Esen Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Cem Esen tarafından kuruldu.

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi açıldı!

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi  Ümraniye’de 100 bin TL sermaye ile Serhat Ferhat Kapıcı tarafından açıldı.

Deprem enkazı alanında poz veren Itır Esen'e tepki!

Manken Itır Esen depreme farkındalık yaratmak için kameralar karşına geçti. Enkaz üzerinde poz veren Esen'e tepkiler yağdı.

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Erdem tarafından kuruldu.

Esen Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Trakya'da 'Esen Tepe Taş Ev' trendi!

2015'ten beri Lüleburgaz Hamitabat Köyü’nde fotoğraf sanatçısı olan Erdem Esen’in işlettiği Esen Tepe Taş Ev'e ziyaretçi akını başladı.

Saffet Çebi kimdir? 

Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi kimdir? Saffet Çebi daha önce hangi görevlerde bulundu?

AC Esen Yapı Anonim Şirketi kuruldu!    

AC Esen Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Civan Esen tarafından kuruldu.

Saffet Esen Haberi

Saffet Esen
YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE; 


26.06.2012 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında,

"Şirket denetçilerimizden Erkan Demir'in istifasının diğer denetçi Önder Yüksel tarafından kabul edilerek yerine Saffet Esen'in atandığı bildirildiğinden, yeni denetçinin atanması hususunun tescil ve ilan edilmesine" karar...