20 / 05 / 2024

Sagıp Demir

Sagıp Demir

Daha İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sagıp Demir, Ali Suat Buğrahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Demir fiyatları ne olur 2021?

Altın ve döviz gibi kendine has piyasası bulunan 2021 inşaat demiri fiyatlarının artıp artmayacağı merak ediliyor. Peki demir fiyatları ne olur 2021? İşte 2021 inşaat demiri fiyatları...

Siteye ait yapının değiştirilmesinde karar kime ait?

Posta yazarı Tamer Heper, "Yazlık bir bölgede bir sitede daire sahibiyim. Bize komşu bir site daha var ve iki parseli ayıran bitkilerle dekore edilmiş ahşap bir çit bulunuyor. Ancak iki sitenin yöneticileri bu ahşap çiti kaldırıp demir çit yapmak istiyor. Bunu nasıl engelleriz" sorusunu yanıtladı. 

Elazığ'da inşaatta üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi!

Elazığ'da, şantiyede çalıştığı sırada üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi.

En uzun demir yolu tünelinin inşaatı tam gaz!

Güneydoğu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak olan Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattında bulunan ve "en uzun demir yolu tüneli" olarak nitelendirilen çift tüplü tünelin bir tüpünde delme işlemleri tamamlandı.

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Bozduman tarafından kuruldu.

Apartman bahçesi ortak alan mıdır?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''12 daireli bir binada daire sahibiyim. Binanın zemin kat maliki, ön bahçenin yola bakan duvarını yıkıp demir kapı koymak ve bahçenin bu bölümünü otopark olarak kullanmak istiyor. Buna hakkı var mı? '' sorusunu yanıtladı.

Kadıköy'de inşaatta üzerine demir profil düşen işçi yaralandı!

Kadıköy'de inşatta çalışan bir işçi omzuna demir profil düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi, yaklaşık 5 metreden itfaiyenin yardımıyla kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

Ykp Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykp Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp'te 10 bin TL sermaye ile bugün Volkan Eker imzasıyla kuruldu.

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Olgun Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Oldun Demir tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

Sagıp Demir Haberi

Sagıp Demir
Daha İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sagıp Demir, Ali Suat Buğrahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Daha İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her nevi konut, işyeri, toplu konut inşaatlarını, kat karşılığı inşaatları, hasılat paylaşımlı inşaatları, iş hanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, havaalanları, otel, motel, turistik tesisler, spor sahaları, okul ve diğer inşaat işlerini yapar, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat hizmetlerinde bulunur, bunlarla ilgili müteahhitlik yapar, her türlü gayrimenkulün alım satımını kiralanmasını ve kiraya verilmesi işini yapar. 2-Her türlü plan, proje, mühendislik, mimarlık iç mimarlık dekorasyon tadilat işlerini yapar. 3-Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak...