02 / 05 / 2024

Sağlam Tapu gayrimenkul alımı

Sağlam Tapu gayrimenkul alımı

FU Gayrimenkul, emlak alımlarında son tüketiciye danışmanlık sağladığı “SAĞLAM TAPU”nun hizmet alanını genişletiyor. Bundan böyle www.saglamtapu.com üzerinden sunulan hizmet, gayrimenkul alımında müşterilerin ihtiyaç duyacağı tüm süreçleri kapsıyor.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Prefabrik ev duvarları sağlam mı? Prefabrik ev depreme dayanıklı mı?

Prefabrik evlerin ne kadar sağlam olduğu, özellikle depreme karşı dayanıklı olup olmadığı son yaşanan deprem felaketinden sonra merakla sorulmaktadır.

'Evim sağlam mı?' diyenler aman dikkat! Hemen izlemeniz gereken bu yol haritasına bakın!

Uzmanlar başta İstanbul olmak üzere birçok şehir için peş peşe uyarıyor. Deprem senaryoları konuşuldukça akıllara da 'Evim sağlam mı?' sorusu geliyor. 'Evim sağlam mı?' diyenler aman dikkat! Hemen izlemeniz gereken bu yol haritasına bakın...

Oturduğumuz ev sağlam mı? Depreme karşı dayanıklı mı? Yıkılma riski var mı? İşte bu soruların yanıtları...

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 ili etkileyen deprem felaketleri bölgede büyük hasarlara ve can kayıplarına yol açtı. Ülkemizin deprem kuşağında olması sebebiyle şimdi herkes aynı soruları soruyor: “Oturduğum ev sağlam mı? Ne kadar güvenilir? Yıkılma riski var mı?”

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Asgari ücret için en sağlam tahmin geldi! 9 bin lira bekleyenler üzülecek

Yılsonunda asgari ücrete yapılacak zammın oranı bir süredir tartışma konusu olmaya devam ediyor. Tahminler birbiri ardına gelirken gazeteci Erdal Sağlam, asgari ücretle ilgili en tutarlı iddiayı gündeme getirdi.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolara müdahale edilecek dedi! Net tarihi resmen açıkladı! Sağlam bir tokat geliyor...

Dolara müdahale edilecek diyen piyasa Kahini İslam Memiş ''dolara sağlam bir tokat geliyor'' diyerek net tarihi açıkladı.

2022'nin en güvenilir ve sağlam otomobil markası açıklandı!

"En güvenilir ve en sağlam otomobil markası hangisi?" diye sorulduğunda bir çok kişinin ilk cevabı "Volvo" olacaktır. Fakat bu cevabı verenler bu kez yanıldı. En güvenilir otomobiller listesi bu yıl çok farklı bir şekilde karşımıza çıktı.. İşte detaylar...

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Sağlam konutta yaşamak lüks değil gereklilik!

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, Düzce'de meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Fırat, "Sağlam temelli ve sağlam yapılı bir konutta yaşamak lüks değil bir gerekliliktir" diye konuştu.

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Hafızoğlu tarafından kuruldu.

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İhlas Yavuz tarafından kuruldu. 

Elazığ'da sağlam raporu verilen okul yıkılacak!

Elazığ’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Lisesi için 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra sağlam raporu verilmişti. Hasarsız olduğu belirtilen okulda karot tespitinden sonra yıkım kararı alındı...

Sağlam Tapu gayrimenkul alımı Haberi

Sağlam Tapu gayrimenkul alımı

FU Gayrimenkul, emlak alımlarında son tüketiciye danışmanlık sağladığı “SAĞLAM TAPU”nun hizmet alanını genişletiyor. Bundan böyle www.saglamtapu.com üzerinden sunulan hizmet, gayrimenkul alımında müşterilerin ihtiyaç duyacağı tüm süreçleri kapsıyor. FU Gayrimenkul, saglamtapu.com platformundan, tapu kayıtlarının incelenmesini sağlıyor. Bu kapsamda sunduğu Taşınmaz Risk Analizi’yle de işbirliği yaptığı SPK lisanslı gayrimenkul ekspertiz firmaları aracılığı ile gayrimenkuller için risk analizi de yapıyor.


Gayrimenkul ipoteği sektörünün lideri FU Gayrimenkul, taşınmaz risk analizi hizmeti “Sağlam Tapu”nun hizmet alanlarını genişletiyor. “Sağlam Tapu” hizmeti; yalnızca tapu kayıtlarının incelendiği bir ürün olmakla sınırlı kalmıyor. www.saglamtapu.com; gayrimenkul edinmek isteyenlerin ihtiyaç duyacağı tüm ürün ve hizmetlerin sunulacağı bir portal haline getiriliyor.


Sağlam Tapu, tapu kayıtlarında gayrimenkulün değerini düşürebilecek veya risk oluşturabilecek kayıtların tespitini gerçekleştiriyor. Ayrıca, Taşınmaz Risk Analizi hizmeti ile SPK lisanslı ekspertiz...