07 / 07 / 2024

Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontu

Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontu

Sağlık Bakanlığınca hazırlanan proje kapsamında 81 ilde 81 hastane, engelli bireylerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yeniden düzenlenecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Sağlıklı uzun bir yaşam sürdürmek isteyenler bu makineyi tercih ediyor! Arzum Airfryer 3 Şubat 2023 fiyat listesi

1Bu fritöz ile yapacaklarınız sizi şaşırtacak! Arzum'dan teknolojik yenilikleri ile sağlığınızı düşünen Airfrey fiyatları araştırılıyor. Yağsız kızartma modu, geniş iç hacmi ile Arzum Airfryer tüketiticiyle buluşuyor. Peki Airfryer Sıcak Hava Fritözü özellikleri neler ? En ucuza nereden alınır? İşte

Bakanlıktan son dakika açıklaması! Desteklerden yararlanmak için son bir hafta!

Hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen düve alım desteğinden yararlanmak için son 1 hafta kaldı.

GSS prim borcu olanlar bunu beklemiyordu! Yeni gelişme duyuruldu! 2023 yılının sonuna kadar…

GSS (Genel Sağlık Sigortası) ve Bağ-Kur prim borçluları için yeni bir gelişme duyuruldu. İşte detaylar!

Genel sağlık sigortası hangi hastanelerde geçerli? Genel sağlık sigortası neleri kapsar?

Genel sağlık sigortasına dair vatandaşların merak ettiği birtakım hususlar vardır. İşte genel sağlık sigortasına dair detaylar!

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Çiftçiler dikkat! Hayvancılık desteklemelerinde son dakika! Resmen açıklandı! Başvuru şartları ve ödeme süreleri...

Hayvancılığın geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için sunulacak desteklemelere ilişkin uygulama esasları resmen açıklandı. İşte çiftçileri ilgilendiren o detaylar...

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere 4 milyon liraya yakın ceza kesildi!

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere yönelik denetimler sıklaştı. Ruhsatsız biyosidal ürünleri piyasa sürenlere 3 milyon 680 bin lira idari para cezası kesildi…

Genel Sağlık Sigortası prim borcu olanların gecikme zammı ve cezası siliniyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan vatandaşların 31 Aralık tarihine kadar ödeme yapması gerektiğini duyurdu...

Genel Sağlık Sigortası borçluları için son fırsat: Ceza ve faizler ortadan kalkıyor!

Genel Sağlık Sigortası borcu olan milyonlarca vatandaş için fırsatlar devam ediyor. Daha önce gelir testine hiç girmeyen kişilere uygulanan yapılandırma yasasının son haftalarına girildi.

Genel Sağlık Sigortası borcu olanlara müjde! Borçlarınızdan kurtulacaksınız!

Hükümet tarafından Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için yeni bir sayfa açıldı. Torba yasası ile bu borçlardan kurtulabileceksiniz...

Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontu Haberi

Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontu

Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, engellilere hizmette dünya standartlarını yansıtacak iyileştirmeler için " Engelli DostuHastane Çalışmaları Projesi"nin başlatıldığını söyledi.


İlk engelli dostu hastanenin İzmir'de açıldığını anımsatan Tontuş, hedeflerinin 2017'nin sonuna kadar her ile engelli dostu hastane açmak olduğunu anlattı.


Tontuş, her ilde hizmet verecek bir hastanenin, engelliler için yaşamı kolaylaştıran uygulamalarla donatılacağını belirterek, şöyle konuştu:


" Engelli dostu hastanelerde yerde görme engelliler için yürüme bantları olacak, işitmeengelli hastaların doktorlarla iletişim kurmasını sağlayacak işaret dilini bilen personel olacak. Hastanelerdeki bütün işaretler, yönlendirme levhaları görme engellilerin anlayabileceği şekilde Braille Alfabesi'yle yazılmış olacak. Ayrıca, önemli noktalarda, laboratuvarların bekleme salonlarında, röntgen ve poliklinik kayıt gibi yerlerde görme engellilerin yönlendirmelerini sağlayacak sesli kiosklar olacak. Görme engelliler, sorduğu soruya kiosk üzerinden cevap alarak,...