22 / 07 / 2024

sağlık atama kurası 2022

sağlık atama kurası 2022

Sağlık Bakanlığı kamu hastanelerine alımların başladığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre sağlık çalışanlarının atama kurası talep süreci bugün başladı.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı 2'nci dönem atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi!

Sağlık Bakanlığı, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadroları için ilk kez ya da yeniden atama duyurusunu resmen yayımladı. İşte ayrıntılar..

Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisinde yedek atama yapacak! İşte yedek atama için şartlar

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımına ilişkin duyuru yayınlandı. Bu önemli ilanın ardından, yedek adayların atanmasına dair bir duyuru da gerçekleştirildi. İlgili başvuru için gereken belgelerin detayları ise duyuruda belirtildi.

Sağlık Bakanlığı'ndan ikinci etap personel alımı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve büyük ilgi uyandıran 85 bin atamanın ilk etabı tamamlanmıştı. Tamamlanan ilk etap gözleri ikincinin ne zaman olacağına çevirdi. Peki bu ikinci atama için bir açıklama yapıldı mı?

Sağlık Bakanlığı 12.700 kişi alım yapacak! Atama için herkes bu tarihi bekliyor!

Sağlık Bakanlığı 12.700 kişinin ataması o tarihi işaret etti! Herkesin merakla beklediği o tarih ne? Ayrıntılar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

SON DAKİKA... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: 59 bin atama yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarını yapacaklarını açıkladı. Koca, doktorların verimliliğini artırmaya çalıştıklarını ifade ederek, bunun için de “32 bin tıbbi sekreter alacağız” dedi.

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları neler? Personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atama bekleyen sağlık çalışanlarına müjdeli haber vermişti! Bakan müjdeyi '85 bin yeni çalışma arkadaşı!' şeklinde duyurmuştu. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili bazı ilginç soruların cevapları...

Sağlık Bakanlığı’na 85 bin personel alınacak! İş arayan sağlık çalışanları buraya

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını bildirdi. Peki, Sağlık Bakanlığı, 85 bin atama başvurusu ne zaman, şartları neler ve kadro dağılımı belli oldu mu? İşte tüm detaylar…

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanına başvurular tamamlandı. Başvurusunu gerçekleştiren tüm adaylar kura çekim işleminin detaylarını araştırmaya başladılar. Peki, Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? İşte tüm detaylar...

Sağlık Bakanlığı başvuru sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alım kurası ne zaman?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 bin sözleşmeli personel, 10 bin işçi alımı yapılıyor. Başvuruların tamamlandığı personel alımlarında gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte tüm detaylar..

sağlık atama kurası 2022 Haberi

sağlık atama kurası 2022

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre tabip, uzman tabip ve uzman diş tabiplerinin atama kurası için talep sürecinin başladığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 2022 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ile atanmak isteyen sağlık personelleri için 29 Ağustos-6 Eylül'de Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden elektronik ortamda talep toplanacak.

TALEP BİLDİRİMİ NASIL YAPILACAK

Talep bildiriminde bulunmak isteyen tabip, uzman tabip ve uzman diş tabiplerinin, e-Devlet şifresi ile Sağlık Bakanlığı Personel Bilgi Sistemine giriş yaptıktan  sonra açılacak olan "talep toplama ekranı" üzerinden, istenilen bilgiler doldurması gerekiyor.

Sağlık Bakanlığı Personel Bilgi Sistemine girişin ardından açılan ekrana yapılacak talep bildirimi zorunlu olmayıp, sadece kadro açığı muhtemel yer tespiti çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla kullanılacak ve başvuru yerine geçmeyecek. Kişiler isterse talep bildirmeden de kuraya başvurabilecek.