02 / 07 / 2024

sağlık poliçesi nasıl düzenlenir

sağlık poliçesi nasıl düzenlenir

Metin Yurdakoş, gerek ulusal gerekse uluslararası kongre ve çalıştaylarda anlattığı "Sağlık Turisti Sağlık Poliçesi" projesini Uluslararası Health Expo Sağlık Turizmi Fuarı ve Kongresi'nde tekrar gündeme getirdiğini belirtti.

Ev kiralarına 'sağlık turizmi' ayarı! Günlük kira bedelleri 10 bin liraya kadar yükseldi!

Eva Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ruken Çelik, sağlık turizminin, İstanbul'da konut piyasasını nasıl etkilediğini açıkladı.  

Şartlı sağlık yardımı nedir ve nasıl alınır? 

Şartlı sağlık yardımı, ekonomik güçlük içerisinde olan haneler için bir uygulanan bir yardım programıdır. Bu kapsamda, şartlı sağlık yardımı ile ilişkin detayların ne olduğu ve bu yardım için nasıl başvuru yapılacağı vatandaşlar arasında merak ediliyor.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Genel Sağlık Sigortası (GSS) başvurusu nasıl yapılır? Belgeler ve detaylar burada!

Genel Sağlık Sigortası'na (GSS) başvurmak için gereken belgeler ve e-devlet üzerinden nasıl başvuru yapılacağına dair bilgiler önemlidir. Peki Genel Sağlık Sigortası başvurusu nasıl yapılır, gereken belgeler nelerdir? İşte GSS başvurusu hakkında detaylı bilgiler haberin devamında...

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu: 31 bin 600 sözleşmeli personel alınacak! Tercihler başladı! Hemen bakın!

31 bin 600 sözleşmeli sağlık personeli ilanı bugünkü 32146 Sayılı Resmi Gazete'de resmen yayımlandı. Peki tercihler nasıl yapılacak? Sözleşmeli pozisyonların unvan, branş, sayı ve öğrenim düzeylerine göre dağılımları nasıl? 

Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Yaşanılan büyük felaketten sonra yüz binlerce kişi binasının ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek istiyor. Peki bunun içi  hangi tespit yöntemi seçilmeli? Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? İşte Sağlık Bakanlığı personel takip sistemi!

Kadroya geçen sağlık çalışanları bu sorgulamayı nasıl yapacaklarını araştırmaktadır. İşte Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? sorusunun yanıtı!

Sağlık çalışanları dikkat! Sağlık çalışanları ne kadar maaş alıyor? Ek ödeme ve teşvik ödemeleri ne kadar oldu?

Binlerce Sağlık çalışanı ek ödemelerin en zaman nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki  sağlık çalışanlarının maaşları, ek ödemeleri, teşvik ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde tapu harcını düşük bedel gösteren ancak sonradan pişman olan vatandaşlar tapu harcı pişmanlık dilekçesi ile durumu düzeltebiliyorlar. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır? İşte tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Sağlık Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alım şartları neler?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 bin sürekli işçi alımı, 10 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını ve başvuru şartlarını merak ediyorlar. İşte tüm detaylar...

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alacak! Personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen personel alımı/işçi alımı ile ilgili kılavuzu yayınladı. Peki 10 bin personelin alınacağı pozisyonlar için iş başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

sağlık poliçesi nasıl düzenlenir Haberi

sağlık poliçesi nasıl düzenlenir

BURSA Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Yurdakoş, gerek ulusal gerekse uluslararası kongre ve çalıştaylarda anlattığı "Sağlık Turisti Sağlık Poliçesi" projesini Uluslararası Health Expo Sağlık Turizmi Fuarı ve Kongresi'nde tekrar gündeme getirdiğini belirtti. 


Bu ürünün ülkemiz için çok önemli olduğunu belirten Yurdakoş, yapılacak çalıştayda Bursa'daki sağlık kurumları ve termal tesisleri için devlet tarafından verilen teşvikleri masaya yatıracaklarını ve Sağlık Turizmi Hukuku Paneli yapacaklarını...