02 / 07 / 2024

sağlık poliçesi nedir

sağlık poliçesi nedir

Metin Yurdakoş, gerek ulusal gerekse uluslararası kongre ve çalıştaylarda anlattığı "Sağlık Turisti Sağlık Poliçesi" projesini Uluslararası Health Expo Sağlık Turizmi Fuarı ve Kongresi'nde tekrar gündeme getirdiğini belirtti.

Şartlı sağlık yardımı nedir ve nasıl alınır? 

Şartlı sağlık yardımı, ekonomik güçlük içerisinde olan haneler için bir uygulanan bir yardım programıdır. Bu kapsamda, şartlı sağlık yardımı ile ilişkin detayların ne olduğu ve bu yardım için nasıl başvuru yapılacağı vatandaşlar arasında merak ediliyor.

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Sağlık çalışanlarına müjde geldi! Teşvik ödemesi miktarları açıklanıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık çalışanlarının beklediği haber duyurdu. Sağlık çalışanları alacakları teşvik ödemesi miktarlarını yarın öğrenebilecekler. Sağlık çalışanlarının teşvik ödemesi miktarı nedir?

Sağlık Bakanlığı’ndan son dakika! 27 bin personel alınacak! Başvuru tarihi açıklandı mı? İşte flaş ilan detayları...

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı personel alımı sürecinin branş dağılımı resmen açıklandı. 2022 yılının sonuna kadar 27 bin personel alınacağı duyuruldu! Peki, 2022 Sağlık Bakanlığı sağlık personeli alımı başvurusu ne zaman, şartları neler ve branş dağılımı nedir? İşte merak edilenler...

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Kira geliri beyannamesinde 'özel sağlık sigortası indirimi'!

Kira geliri elde eden ve bunu gelir vergisi beyannamesi ile beyan edecek mükellefler, özel sağlık sigortası poliçesi primlerini verecekleri yıllık gelir vergisi beyannamesinde indirim yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. İşte tüm merak edilenler...

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Gemlik yeni sağlık merkezine kavuşuyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesi yeni bir sağlık merkezine kavuşuyor. Her yıl artan nüfusun ihtiyaçlarını göz önüne alan Gemlik Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Bahçelievler Kocasinan özel sağlık tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mahallesi, 4252 parsele ilişkin Özel Sağlık Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Bursa İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı!

Bursa'nın Gemlik İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Belde Sitesi yanına yapılacak İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

sağlık poliçesi nedir Haberi

sağlık poliçesi nedir

BURSA Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Yurdakoş, gerek ulusal gerekse uluslararası kongre ve çalıştaylarda anlattığı "Sağlık Turisti Sağlık Poliçesi" projesini Uluslararası Health Expo Sağlık Turizmi Fuarı ve Kongresi'nde tekrar gündeme getirdiğini belirtti. 


Bu ürünün ülkemiz için çok önemli olduğunu belirten Yurdakoş, yapılacak çalıştayda Bursa'daki sağlık kurumları ve termal tesisleri için devlet tarafından verilen teşvikleri masaya yatıracaklarını ve Sağlık Turizmi Hukuku Paneli yapacaklarını...