05 / 05 / 2024

Sağlıkkent teslimleri ne zaman

Sağlıkkent teslimleri ne zaman

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiilen Sağlıkkent projesinden ev alanlara tapuları hemen teslim ediyor ve ertesi gün taşınma fırsatı sunuyor. Projede 48 aya varan faizsiz kredi ile daire sahibi olmak mümkün...

Sağlıkkent'te 2+1 daireler 166 bin TL'den başlıyor!

İttifak İnşaat, Beyükdüzü'nde hayata geçirdiği projesi Sağlıkkent'te konut sahiplerine hemen tapu teslimi sunuyor. Projede yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla konut sahibi olunabiliyor.

Sağlıkkent'te teslimler başladı!

İttifak İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Sağlıkkent'te teslimler başladı. 21 bin metrekare alan üzerine kurulu projede 10 blokta toplam 577 daire bulunuyor. En düşük daire tipi 79 metrekare 2+1 olarak konumlanıyor.

Sağlıkkent'te teslimler başladı! 166 bin liraya 2+1!

İttifak inşaat tarafından Beylikdüzü'nde 21 bin metrekare arsa içinde inşa edilen Sağlıkkent 10 blokta, 577 daireden oluşuyor. Konut teslimlerinin başladığı Sağlıkkent 2+1 daireler 166 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Genel Sağlık Sigortası primleri Temmuz'da ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı! Zamdan sonra ne kadar GSS primi ödenecek?

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak olan ara zamdan etkilenecek kalemlerden biri de Genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri olacak. Peki zamdan sonra ne kadar GSS primi ödenecek?

Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir saç kurutma makinesinden VIP hizmet bekleyenler olabilir. işte bu yüzden tasarımcılar, Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesini üretti. Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Xioami Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Xioami Saç Kurutma Makinesi, genelde bu cihazlarda oluşan teknik sıkıntıları en aza indirgemiş ve kolay kolay arıza yapmayan bir cihazdır. zaten en popüler özelliklerinden biri de budur. Xioami Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Philips, saç kurutma makineleri konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bir markadır. Farklı özelliklere ve fiyat noktalarına sahip birçok modeli bulunmaktadır. Philips saç kurutma makinesi Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Sağlık bakanlığı personel alımı 2023! Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru tarihi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu gündemi meşgul etmeye başladı. İşte bu konuya dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı'ndan ikinci etap personel alımı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve büyük ilgi uyandıran 85 bin atamanın ilk etabı tamamlanmıştı. Tamamlanan ilk etap gözleri ikincinin ne zaman olacağına çevirdi. Peki bu ikinci atama için bir açıklama yapıldı mı?

Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Duş alınca en zevk alınan şey saç kurutmak fön çekmek. E saç kurutma makineniz ne kadar kuvvetliyse saçlarınız o kadar hacme kavuşur. Powertec saç kurutma makinesi ile size destek olmak istedik.  Peki Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sağlık Bakanlığı personel alımı! Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Bakandan açıklama geldi mi?

Sağlık Bakanlığı ikinci alım yapılacak mı, ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı ikinci alıma dair detaylar!

Sağlıkkent teslimleri ne zaman Haberi

Sağlıkkent teslimleri ne zaman

İTTİFAK İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Sağlıkkent projesinden ev alanlara tapuları hemen teslim ediyor ve ertesi gün taşınma fırsatı sunuyor. Projeden yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz kredi ile daire alınabiliyor. 21 bin metrekare alan üzerine kurulu proje; 10 blok, 577 daireden oluşuyor. 2 + 1 'den başlayan daireler 79 ile 118 metrekare arasında büyüklüklerde. 2+1 daireler 166 bin TL'den, 3+1 daireler ise 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sosyal imkanların oldukça geniş olduğu projede, doğal peyzaj alanlarıyla birleşen mimari estetik görünüm sunuyor. 


Market, manav, kuru temizleme, kuaför gibi sitenin ihtiyaçlarını karşılayacak dükkanların yer aldığı projede; fitness, sauna, kapalı havuz, kafeterya, 24 saat güvenlik, kapalı-açık otopark, süs havuzu, botanik bahçe de mevcut. 


Telefon: 0212 852 28 29

Web...