02 / 05 / 2024

Sagradia Familia ispanya

Sagradia Familia ispanya

İspanya'nın en turistik yapılarından olan ve inşaatına 136 yıl önce başlanılan Sagradia Familia'ya imar izni verildi. Sagradia Familia kilisesi için Barcelona Belediyesi'ne 35 milyon euroluk ödeme yapılacak.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Migros'ta Vanish kosla tül temizleyici 2’li paket 111,90 TL’ye, Familia tuvalet kâğıdı 179,90 TL’ye düştü!

Migros, 6 Eylül Çarşamba günü birçok üründe indirime gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Vanish kosla tül temizleyici 2’li paket 111,90 TL’ye, Familia tuvalet kâğıdı 179,90 TL’ye düştü. İşte 6 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Peker GYO, İspanya'daki Urbanisation Oasis Club projesinden 1.4 milyon Euro'ya gayrimenkul aldı!

Peker GYO, İspanya Malaga Marbella'da yer alan Urbanisation Oasis Club projesinden 1 milyon 400 bin Euro'ya gayrimenkul aldı. 

İspanya'da Katolik Kilisesi üzerine geçirdiği toplam 965 taşınmazı devlete iade ediyor!

İspanya'da Katolik Kilisesini temsil eden Piskoposlar Konferans, iktidardaki sol koalisyon hükümetle gerçekleştirdiği pazarlıklardan sonra mülkiyet hakkına sahip olduğu toplam 965 taşınmazı devlete geri iadeyi kabul etti.

İspanya hükümetinden gençlere kira desteği!

İspanya hükümeti 35 yaşın altındaki gençlere kira yardımında bulunacak. Ödenecek tutarın aylık 250 euro olması planlanıyor.

Bbh-Chemtrol Internatıonal Organızatıon Sl Merkezi İspanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Bbh-Chemtrol Internatıonal Organızatıon Sl Merkezi İspanya İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İspanya'da evini yüksek bedelle kiralayan ev sahibine 9 bin avro ceza!

İspanya Barselona'da belediye, yüksek kira bedeli aldığı için bir ev sahibine toplamda 9 bin avro ceza verdi.

İspanya hükümetinden gençlere konut yardımı!

İspanya'da 18 ile 35 yaşları arasında olup senelik 23 bin 725 avrodan daha az kazanan gençlere iki sene boyunca aylık 250 avro konut yardımı verilecek.

İspanya’da devletten konut krizine çözüm!

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez bugün Sevilla’daki bir etkinlikte gerçekleştirdiği açıklamada, İspanya hükümetinin düşük gelirli gençlere kiralarını ödemelerine yardımcı olmak için ayda 250 euro vermeyi planladığını dile getirdi.

Gülşen İspanya'dan ev mi aldı?

Şarkıcı Gülşen'in İspanya'da vatandaşlık hakkı için İspanya'dan ev aldığı iddia edildi. 

Kylian Mbappe İspanya'da ev arıyor!

La Liga ekiplerinin radarında olan Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe'nin İspanya'da ev aradığı iddia edildi.

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

Sagradia Familia ispanya Haberi

Sagradia Familia ispanya

İspanya'nın en turistik yapılarından biri olan ve inşaatına 136 yıl önce başlanılan Sagrada Familia için imar izni verildi.

Sputniknews'ta yer alan habere göre, 1882'de inşaatın başladığı proje için ilk kez ruhsat alındı. Barcelona'daki Sagrada Familia kilisesi'nin imar izni olmadığı gerekçesiyle Barcelona Belediyesi'ne yaklaşık 35 milyon euro ceza ödeyeceği açıklandı.

Barcelona Belediye Başkanı Ada Colau, konu ile ilgili açıklama yaptı. Colau, kilise ile varılan anlaşmanın 'tarihi' olduğunu söyledi. Klise için verilen ceza 10 yıl boyunca ödenebilecek.

Ana Yapı tarafından yapılan projenin 2026 yılında tamamlanması planlanıyor. Kiliseye giriş ücreti 30 yaş üstü için 15 euro olarak belirtildi. Kuleye çıkmak isteyenler ise ekstra ücret...