07 / 05 / 2024

Şahanın rumelihisarındaki evi ne kadara satılık

Şahanın rumelihisarındaki evi ne kadara satılık

Komedyen Şahan Gökbakar, Rumelihisarı'ndaki evine istediği yüksek fiyat yüzünden bir süredir alıcı bulamıyor. Gökbakar emlakçısına evin fiyatının indirilmesini söyledi.

Dünyanın en pahalı evi Chateau d'Armainvilliers 425 milyon Euro'ya satışa çıktı!

Paris yakınlarında yer alan Chateau d'Armainvilliers satışa çıktı. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Moğolistan'dan talipleri olduğu kaydedilen evin satışı gerçekleştiğinde dünyanın en pahalı evi unvanını da kazanmış olacak.

Ankara'da tahliye davasını kaybeden kiracı evi yaktı ve kaçtı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi talep edilen kiracı, evi ateşe verdi ve kaçtı. İşte ayrıntılar...

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

Konut arzının artmasındaki en büyük engeller talep daralması ve artan maliyet!

İnşaat sektörünün, 2023’ü mücadeleyle geçirdiğine dikkat çeken Umut Durbakayım, talep daralması ve artan maliyetlerin altını çizerek, "Erişilebilir metrekare birim fiyatları ile üretim maliyeti arasındaki makasın açılması, konut arzının önündeki önemli engellerden" şeklinde konuştu. 

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 TL kira veren Necip Fazıl Kocaman, konut sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi evi 14 bin TL'ye ilana koydu. Duruma tepki göstere kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını anımsattı... 

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Darphane’nin Altın Sertifikası ile piyasadaki gram altın arasındaki fiyat makası açılıyor!

Dolar kurunda bankalar ile serbest piyasa arasında oluşan kur farkından sonra şimdi de Borsa İstanbul'da işlem gören Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark açılmaya başladı.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Asgari ücrette sendikalar alt sınırı çizdi! O tutarın altındaki ücret kabul edilmeyecek

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağının altını çizdi. 7 bin 785 liranın altındaki rakamı kabul etmeyeceklerini ifade etti. "Kırmızı çizgi bu onun üzerine çıkmak lazım" ifadelerini kullandı.

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

Ekonomist Seyfettin Gürsel, önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek işsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tabloya dikkat çekti. Üçüncü çeyrekteki istihdam artışının hizmet sektöründen kaynaklandığına işaret eden Gürsel, diğer sektörlerdeki kan kaybına ve işsizliğin düşmesindeki can yakıcı sebebe işa

Şahanın rumelihisarındaki evi ne kadara satılık Haberi

Şahanın rumelihisarındaki evi ne kadara satılık

Komedyen Şahan Gökbakar, Rumelihisarı'ndaki evine istediği yüksek fiyat yüzünden bir süredir alıcı bulamıyor.



Eşi Selin Ortaçlı'yla Prag'da 2015 yılında evlendikten sonra Rumelihisarı'ndaki evini satışa çıkarıp başka bir eve taşınan Şahan Gökbakar, evine bir türlü alıcı bulamadı. Aylık gider masrafı çok olan evinden kurtulmak isteyen ve satış bedeli olarak 4 milyon dolar istediği evi satılmayınca Gökbakar emlakçısına evin fiyatının indirilmesini...