02 / 08 / 2024

sahibinden satılık ilanlar

sahibinden satılık ilanlar

sahibinden.com üzerinden satışa çıkarılan işyerlerine lunaparklar da eklendi. Lunaparkını satışa çıkaran ilan sahiplerine yurt dışından bile talep geliyor.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: 1 TL’ye satılık ev...

Ticaret Bakanlığı, "1 TL'ye satılık ev" başlığıyla daha çok alıcı çekmek için çok düşük fiyat veren ilanlar için düğmeye bastı, böylece satılık konutları 1 liraya koyan reklamlara da son verildi.

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

1939'da Fatih'te iki katlı ev yüzde 8.5 faiz, 8 yıl taksitle satılık!

1939 yılında Emniyet Sandığı ilanları arasında Fatih'te iki katlı dört odalı bir evin 8,5 faiz ve 8 yıl taksitle satılık olduğu yazılmış.

Adalar'da satılık ev patlaması! Her sokakta en az bir ilan var!

Adalar'da son zamanlarda satılık ev ilanları dikkat çekiyor. Hemen hemen her sokakta bir ilan var. Peki Adalılar neden evlerini satıyor? 

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Sahte ev ilanları bir bir siliniyor! 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu! 

İlan sitelerine gelen düzenleme sonrası sahte ilanlar peş peşe siliniyor. Açıklanan rakamlara göre, 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu. İşte ayrıntılar...

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

sahibinden satılık ilanlar Haberi

sahibinden satılık ilanlar


sahibinden.com üzerinden satışa çıkarılan işyerlerine lunaparklar da eklendi. Lunaparkını satışa çıkaran ilan sahiplerine yurt dışından bile talep geliyor.  İlkbahar ve yaz dönemleri ile bayram ve özel günlerde müşteri sayısında büyük artışın yaşandığı lunaparklar, kış döneminin gelmesiyle birlikte popülaritesini yitiriyor. Dönemsel müşteri kaynaklı gelirler, lunapark sahiplerini yeni arayışlara itiyor. 


Asıl işine geri dönmek istiyor


Kırklarelili Menduh Dursun da lunaparkını sahibinden.com üzerinden satışa çıkaran işletmecilerden biri. İşletmesini sahibinden.com üzerinden 500 bin lira bedelle satışa çıkaran Dursun, amacının asıl işi olan müteahhitliğe dönmek olduğunu belirtiyor. Dursun, ilde özellikle Kakava Şenliği ve dini bayramlarda öğrencilerin, çocukların ve askerlerin lunaparka büyük ilgi gösterdiğini belirtiyor. İlkbahar ve yaz aylarıyla birlikte müşteri sayısının arttığını belirten Dursun, lunaparkın dönemsel getirisinin oldukça tatmin edici olduğunu, buna rağmen lunaparkların sürekli yatırıma...