30 / 04 / 2024

sahibinden.com satılık yarımada

sahibinden.com satılık yarımada

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com’un en çok ilgi gören ilanları arasına Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan ve toplamda 5 bin m2’lik bir alana yayılan yarımada için 5 milyon 250 bin Euro isteniyor...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Satılık konut fiyatları artış trendinde!

sahibinden'in verilerine göre, kasım ayında Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde ortalama satılık konut fiyatlarında artış sürdü. 

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

İngiltere ve Fransa'da satılık kelepir kaleler!

Sahibinden satılık kelepir kaleler, internet üzerinden satışa sunuldu. Bu kaleler arasında en çok dikkat çekeni ise İskoçya Kralı 6. James'in de kimi zaman misafir olarak kaldığı Knockhall Kalesi oldu. 

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

sahibinden.com satılık yarımada Haberi

sahibinden.com satılık yarımada

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com’un en çok ilgi gören ilanları arasına Antalya’dan verilen satılık yarımada ilanı eklendi. Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan ve toplamda 5 bin m2’lik bir alana yayılan yarımada için 5 milyon 250 bin Euro isteniyor. 


Yarımadanın ruhsatının alındığını ve projesinin de hazır olduğunu belirten ilan sahibi Aydın Çakır, Antalya Gazipaşa Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan yarımadanın doğası ve konumunun benzersiz olduğunu iddia ediyor. Çakır, taş duvar işlerinin tamamlandığını, ayrıca teraslama için herhangi bir işlem yapılmasına gerek olmadığını belirtiyor.


sahibinden.com’daki ilan sahibinden.com/142452179  linkinden...