15 / 05 / 2024

Şahin Başol Spor Kompleksi

Şahin Başol Spor Kompleksi

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Bursa’yı sporda da ‘marka kent’ haline getirecek olan tesislerden biri olan Şahin Başol Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB kura çekimi ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu merakla soruluyor. İşte merak edilen yanıtlar!

Bakanlık ve İŞKUR duyurdu! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! Hemen başvurun...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları bugün başlıyor. İşlemler İŞKUR tarafından gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru yapmak isteyenler hemen başvurun! İşte başvuru ayrıntıları...

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

Marpessa Group İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Marpessa Group İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi Avcılar'da Selinay Başol tarafından kuruldu.

Kuzey Taraf Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Taraf Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de Tuğçe Başol tarafından kuruldu.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Kızının dersleri için internet olan yere ev inşa etti!

Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşayan Bilal Başol isimli vatandaş yaşadığı yerde internet çekmediği için internet olan yere ev inşa etti. 

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Şahin Başol Spor Kompleksi Haberi

Şahin Başol Spor Kompleksi


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve bünyesinde standartlara uygun futbol sahası, 2 halı saha, spor salonu, yüzme havuzu, tenis kortu, fitness salonu ve açık hava spor alanlarının bulunduğu Şahin Başol Spor Kompleksi’nin açılışı görkemli anlara sahne oldu. Büyükşehir Belediye Bandosu’nun konseriyle başlayan açılış programında, Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları ve izcileri ile Bursa’da faaliyet gösteren spor kulüplerinden öğrenciler ve sporcular açılışa yoğun ilgi gösterdi. 


Spor kenti Bursa’ya 102 tesis Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın daha sağlıklı bir kent olması hedefi doğrultusunda yeni nesillerin spora yönlendirilmesi amacıyla bu dönem spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Yunus Emre Mahallesi’nde yaptırılan Şahin Başol Spor Kompleksi’nin Büyükşehir Belediyesi’nin spor tesisleri zincirine yeni bir halka olarak eklendiğini ifade eden Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönem...