07 / 05 / 2024

Şahin İlaç satış

Şahin İlaç satış

Türkiye’nin en eski ilaç fabrikalarından Münir Şahin İlaç, 8 yıl içinde bir kez daha el değiştirdi. Lüksemburglu yatırım fonu Ivory’nin 2006’da satın aldığı şirket geçtiğimiz cuma günü atılan imzalarla SBK Holding bünyesine geçti

O'Ritim yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Ocak İnşaat tarafından Bursa İli Nilüfer ilçesinde yükselecek O'Ritim projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıla satışlar başladı. İşte detaylar...

Bankalar işin suyunu çıkardı, yüzde 12 ile alıp yüzde 60'la satıyorlar

Bankaların kullandırdıkları bireysel ve ticari kredilerde faiz oranları düşmüyor ama MB'nin faizleri düşürmesi bankaların ekmeğine yağ sürüyor.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Kovid-19'la satılık özel okul sayısı patladı!

Kovid-19 salgınında ekonomik kriz yaşayan özel okul sahipleri çözümü binalarını öğrencileriyle birlikte satmakta buldu. Son bir yıl içinde yaklaşık bin özel okul kapandı, 27 bin öğretmen ve personel işini kaybetti.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Gayrimenkul sektöründe koz alıcının elinde!

2015 yılında faaliyete geçen Tapu com, bugüne kadar 72 ilde 1300 işlem gerçekleştirdi. Tapu com fikriyle kendi girişimini hayata geçiren Emre Erşahin, tapuyla satılan gayrimenkullerde yüzde 40'lara varan fiyat avantajları söz konusu olduğunu söyledi.

Projelerden konut alanlar hizmetin devamını bekliyor!

MŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özant, satış sonrası hizmetin öneminden bahsetti. Özant, “Tüketiciler konut aldıkları projelerde yaşam başladıktan sonra da hizmet almaya devam etmek istiyor'' diye konuştu.

Evi olmayanlar için konut alma dönemi!

Metrekare bazında satışla, satın alma gücü olmayan vatandaşın konut sahibi olmasının önünü açan gayrimenkul sertifikası, firmaların daha kolay satış yapmasını sağlayacak.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 9900 metrelik Ortaca Kemal Şahin Bulvarı'ndaki yol çalışmaların tamamladı.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ortaca Kemal Şahin Bulvarı trafiğe açıldı.

Muğla Seydikemer'de 3.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Muğla İli Seydikemer İlçesi'nde yer alan bir adet tek katlı akaryakıt istasyonu 3 milyon 500 bin TL bedelle icradan satışa sunuluyor.

TOKİ Adana Kışla'da 412 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Adana’nın Yüreğir ilçesi, Kışla Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 412 adet konut satışa çıkarıldı.

Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları satışta!

Yüreğir Belediyesinin TOKİ işbirliğinde gerçekleştirdiği Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm l'inci etap çalışmalarında hak sahiplerine verilen dairelerden arta kalan konutlar TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Şahin İlaç satış Haberi

Şahin İlaç satış


Türkiye’nin en eski ilaç fabrikalarından Münir Şahin İlaç, 8 yıl içinde bir kez daha el değiştirdi. Lüksemburglu yatırım fonu Ivory’nin 2006’da satın aldığı şirket geçtiğimiz cuma günü atılan imzalarla SBK Holding bünyesine geçti SBK, Münir Şahin’e bağlı yara bandı markası Sanitabant’ı almak için de masada. Tarafların olumlu giden görüşmelerde sona gelindiğini söyledi. İstanbul merkezli SBK’ya finans desteğini ise ‘Son Zaman Azizleri’ olarak da bilinen dini grup Mormonlar ve ABD’li Noil Energy sağlıyor.


1929 yılında Eczacı Münir Şahin’in temelini attığı Münir Şahin İlaç ilk olarak 2006’da Ivory S.a.r.l, 55 milyon Euro’ya satıldı. Şirket Münir Şahin’in satın alınmasından 2 yıl sonra da Betasan Bant’ı bünyesine kattı. Ancak son dönemlerde mali zorluk yaşayan Münir Şahin’in satışı gündeme geldi.


İMZALAR CUMA GÜNÜ ATILDI

Bundan 1.5 ay...