14 / 05 / 2024

Şahin Özcan mono mimarlık

Şahin Özcan mono mimarlık

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Verita İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verita İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Özcan tarafından kuruldu...

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Şahin Özcan ve Osman Gazi Bahadır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Şahin Özcan kimdir?

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Senay Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senay Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde kuruldu.

Senfoni Mühendislik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senfoni Mühendislik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

Minay Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Minay Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Erdemler İşmerkezi'nde kuruldu.

Özcan Işıklar Silivri projelerini anlattı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar planlarında 4 üniversite için yer ayırdıklarını belirterek, “Silivri’yi üniversite kenti yapmak istiyoruz. Turizm, tarım ve bilişimde örnek bir kent olacağız” dedi

Nadir Özcan kimdir?

MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan kimdir? Nadir Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan'ın biyografisi bu haberde...

Özcan Aydınlatma'dan şık ve modern tasarımlar!

25 yılı aşkın tecrübesiyle iç mekan aydınlatmasında Aydınlatma sektörünün öncü firması Özcan Aydınlatma aydınlatmada özgün tasarım ve yaratıcılığa verdiği önemi 300’e yakın yeni ürününün yer aldığı 2014 kataloğuyla gösteriyor...

Kenan Şahin Pendik projelerini anlattı!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, en önemli yatırımları arasında; engellilere ucuz konut, metro odaklı kentsel dönüşüm, 25 bin araç kapasiteli kapalı otopark ve mahalle meydanlarının yer aldığını söyledi.

Gazi Şahin: Elmadağ küçük sanayi bölgesinde ilk etap tamam!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, yeniden seçilmesi halinde uygulayacağı projeleri DUNYA'ya anlattı. Elmadağ Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nde 630 hektarlık alan bulunduğunu belirten Şahin, 591 parsel üretildiğini dile getirdi.

Şahin Özcan mono mimarlık Haberi

Şahin Özcan mono mimarlık

Şahin Özcan kimdir?

1959 yılında Konya'da doğan M. Şahin Özcan, üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olarak tamamladı. 


1991 yılında Ö. Hulusi Zeren ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Mono Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti'yi kurdu. Mono Mimarlık inşaat sektöründe Türkiye'nin önemli projelerine imza atarak, mimarlık ve inşaat alanında uzman bir kadro ile hizmet vermektedir. 


Yatırım, proje ve inşaatı Mono Mimarlık tarafından yapılan, Türkiye'nin ilk alışveriş merkezlerinden biri ve Trakya'nın ilk alışveriş merkezi Orion Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni 1999 yılında hayata geçirdi. 


Mono Mimarlık, kuruluşundan bugüne 20 yıllık tecrübesiyle inşaat, mimarlık, yatırım, taahhüt ve enerji sektörlerinde yurt içi ve dışı projelerde faaliyet göstermeye devam etmektedir.


Mono Mimarlık 

1991 yılında İnşaat Mühendisi Ö. Hulusi ZEREN ve Mimar M.Şahin ÖZCAN...