30 / 04 / 2024

şahinbey belediyesi mehmet tahmazoğlu

şahinbey belediyesi mehmet tahmazoğlu

Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi 'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Amacımız çarpık yapılaşmayı tamamen ortadan kaldırmak " dedi.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Gaziantep Mehmet Sait Evi restore ediliyor!

Gaziantep’in Kurtuluş mücadelesinin sembol isimleri arasında yer alan Şahinbey lakaplı Mehmet Sait’in evi Şahinbey Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediye Meclisimiz 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını yaptı. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Meclis Başkanvekillikleri ve Komisyon üyeleri seçimi de yapıldı

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Şahinbey Belediyesi'nden 58.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şahinbey Belediyesi mülkiyetinde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 58 milyon 538 bin 875 TL bedel isteniyor. 

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

şahinbey belediyesi mehmet tahmazoğlu Haberi

şahinbey belediyesi mehmet tahmazoğlu

 Güzelvadi Mahallesi'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılarak yıkılan evlerin yerine yapılan yeni binalar yükselmeye başladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TOKİ tarafından yapımına başlanan binaların Kasım 2015 tarihinde biteceğini söyledi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK 

Yüzde sekseni çarpık yapılaşmanın olduğu Şalıinbeyde belediye olarak 5 farklı bölgede kentsel dönüşüm yaptıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu. 

"Şahinbey Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışması yaptığımız yerlerden birisi de Güzeivadi Mahallesi, burada kamulaştırma yaptık ve çarpık yapılaşmış özellikle şartları uygun olmayan binaları yıktık. Burasıyla ilgili olarak TOKİ ile işbirliği yaparak protokol imzaladık. Arsayı TOKİ'ye verdik ve şimdi TOKİ buraya 247 adet konut yapıyor. Bu konutlar inşallah 2015 Kasım ayı itibariyle tamamlanmış olacak. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız da devam edecek. Buradaki amacımız şehrimizi her açıdan güzelleştirerek, çarpık yapılaşmayı tamamen...