02 / 05 / 2024

Şahinbey Çamlıca park ve meydan

Şahinbey Çamlıca park ve meydan

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Alanya Çamlıca mahallesine çok amaçlı salon yapılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çamlıca Mahallesi’nde yapılacak çok amaçlı salon ve park düzenleme alanında yerinde incelemelerde bulundu.

Bilfen Küçükçamlıca'daki arazisine otel mi yapacak?

Küçükçamlıca'ya otel yapmak için İBB'den istediği imar değişikliğini alamayan Bilfen, bu kez Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu'na başvurdu. Bilfen, uygulamadaki planlarda park alanı olarak ayrılmış kısmın otel alanına dönüştürülmesini istiyor.

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nın yolları asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları'nda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Gaziantep Çamlıca'da yollar asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları’nda, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Şahinbey Çamlıca park ve meydan Haberi

Şahinbey Çamlıca park ve meydan

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.


Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla burada kamulaştırmasını yapılarak yıkılan evlerin yerine 1.172 konut yapan Şahinbey Belediyesi, bu alana park ve meydan yapmak için çalışmalara başladı. Çamlıca Konutları’nın ve yeni yapılan Çamlıca Cami’nin bulunduğu alanda 4 katlı bir bina daha kamulaştırılarak yıkıldı.


TAHMAZOĞLU: “HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Başkan Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çamlıca 1.172 konutumuz tamamlandı ve Özdemirbey Caddesi’ni de 6 şeride çıkardık. Burada bulunan Çamlıca Camisi’ni yıkarak yerine daha büyük bir cami...