03 / 07 / 2024

Şahmar Durdağı

Şahmar Durdağı

Durtaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Şahmar Durdağı, Akay Durdağı, Talip Durdağı tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da Ataşehir, Şerifali Çiftliği Alptekin Yolu'nda kuruldu

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Miraç Baz, Cavit Ortaç Özortaç ve Mert Durdağ ortaklığında kuruldu.

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Decor Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decor Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahmar Bahçeli tarafından kuruldu.

Atropat Group Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atropat Group Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazıla Ahmarı tarafından kuruldu.

Vipumut Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vipumut Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Vural     Durdağı tarafından kuruldu.

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Mansour, Hanadı Al Ahmar ve Fahed Alahmar ortaklığında kuruldu. 

Kumluca Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyeleri seçti!

Kumluca Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda verilen kararla imar komisyonu üyeliklerine ve Ali Kurşunlu, Sait Kaya, Şefik Durdaş, Feride Salur ve Ramazan Oktay ise plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine seçildi.

Majoris İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Majoris İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ali Durdaşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ömer Durdaşoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 11 Nisan'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Ahmed Salem, Mohamed Hamıd Abdullah Al-Ahmar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Sabaturk Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sabaturk Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Hameed Abdullah Husseın Al-Ahmar Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Mahmut Bey Mahallesi 'nde kuruldu.

Durtaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durtaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Şahmar Durdağı, Akay Durdağı, Talip Durdağı tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da Ataşehir, Şerifali Çiftliği Alptekin Yolu'nda kuruldu

Hameed A. Al-Ahman, İstanbul'a gayrimenkul yatırımı yapacak!

Yaklaşık 20 bin kişiye istihdam sağlayan Yemen'li Al-Ahmar Group Başkanı Hameed A. Al-Ahman, İstanbul'a 70 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Al-Ahman, görüşmelerin devam ettiğini söyledi

Şahmar Durdağı Haberi

Şahmar Durdağı

Durtaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Şahmar Durdağı, Akay Durdağı, Talip Durdağı tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da kuruldu. 


Durtaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Durtaş Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Şerifali Çiftliği Alptekin Yolu Srpan Sokak,...