18 / 05 / 2024

Sahte imza atmak

Sahte imza atmak

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da arasında bulunduğu bazı kişilerin yerine sahte imza atan apartman yöneticisi hakkında "özel belgede sahtecilik" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Türk müteahhitler Balkan ülkelerine odaklandı! Hedef yıl sonunda 20 milyar dolarlık projeye imza atmak!

Türk müteahhitler Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşadıkları kayıpları telafi etmek için Balkan ülkelerine odaklandı. 2023 yılının ilk 4 ayında yurt dışında 4,8 milyar dolarlık projeye imza atan sektörün yıl sonunda 20 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Dubaililerin gözü Türkiye'deki konutlarda!

Dubai Çoklu Emtia Merkezi (Dubai Multi Commodities Centre - DMCC) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Sultan Bin Sulayem yaptığı açıklamada Türk ekonomisinin halen daha hakettiği yerde olmadığını kaydederek, ülkede yeni iş birliklerine imza atmak istediklerini söyledi.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

4 bin şantiyede inşaatlar devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Ülkemiz genelinde 4 binin üzerinde şantiyemiz, 700 bine yakın çalışma arkadaşlarımızla geleceğe imza atmak için çalışıyoruz'' diye konuştu.

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Yeşilyurt Apartmanı’nın yapı ruhsatındaki imza sahte çıktı!

Kartal’da 21 kişiye mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’nın yapı ruhsatında yer alan imza sahte çıktı.

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davasında son durum!

Tartışmalı projelere imza atan Taşyapı’nın ünlü “Mashattan” konutlarına 10 sahte iskân belgesi verildiğinin belirlenmesiyle, Şişli Belediyesi’nde o dönem yapı kontrol mühendisi olarak çalışan Faruk Akar'a, 6 ay hapis cezası verdi. Konut sakinleri karara tepki göstererek itiraz edecek...

Sera Group, global projelere hazır!

Girişimcilik örneği olarak öne çıkan Sera Group, bugün turizm ve inşaattaki önemli projelerle adından söz ettiriyor. Şirketin gelecek dönem hedefi, global arenada ses getirecek büyük ölçekli işlere imza atmak. Şule Laleli

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için görüşmeler başladı!

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmak için hak sahipleriyle görüşmeye başladı.

Çorum'da arsa payı karşılığı inşaat yaptırılacak!

Çorum Belediyesi tarafından Devane'yi daha modern bir yapıya kavuşturmak için çalışmalar başlatıldı. Belediye, kentsel dönüşümün önünü açacak bir işe imza atmak için kolları sıvadı.

Zorlu Gayrimenkul’den doğaya duyarlı iki proje!

ZORLU Grubu tarafından 2006 yılında kurulan Zorlu Gayrimenkul, hedefini “bir asır sonra bile dünya çapında konuşulacak projelere imza atmak ve Türkiye’nin sosyal, kültürel ve ekonomik cazibe merkezlerini yaratmak’’ olarak belirledi.

Bakyapı'dan Bursa'ya 300 milyonluk yeni proje!

Bakyapı, kurulduğu 1991 yılından bu yana 44 projede 10.000 ‘e yakın konut üreterek, “Prestij” markasıyla ürettiği projeler ile yer aldığı bölgelere değer kazandırmayı sürdürüyor. 300 milyonluk bir yatırımla Bursa’da yeni projeye imza atmak için gün sayıyor.

Galatasaray TT Arena'da yeniliğe gidiyor!

Kapalı basketbol salonu projesi ile TT Arena'nın üst kullanım hakkını alan Galatasaray yönetimi statta birçok yeniliğe imza atmak için harekete geçti.

Sahte imza atmak Haberi

Sahte imza atmak

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da arasında bulunduğu bazı kişilerin yerine sahte imza atan apartman yöneticisi hakkında "özel belgede sahtecilik" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 


Cumhuriyet Savcısı Lütfü Karakuş'un hazırladığı iddianamede, şüpheli Salih Yılmaz'ın Esat Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın yöneticisi olduğu, müştekiler Mustafa Kamalak, Zübeyde Kamalak ve Ahmet Yılmaz Osmanbeyoğlu ile aynı apartmanda kat mülkiyeti oldukları belirtildi. 


Apartmanın bağımsız bölümünde bir güzellik merkezi açılması için kat mülkiyeti yasasına göre tüm sakinlerin muvafakat vermesi gerektiği anlatılan iddianamede, şüphelinin apartman karar defterine müştekiler adına sahte imzalar atarak, muvafakat düzenlediği belirtildi.


İddianamede, apartman yöneticiliğine ait defterdeki Mustafa Kamalak, Zübeyde Kamalak ve Ahmet Yılmaz Osmanbeyoğlu adına atılan imzaların, müştekilerin el ürünü olup olmadığı konusunda grafoloji ve sahtecilik uzmanlarına inceleme...