19 / 05 / 2024

Said İhsan Deeb Sorour

Said İhsan Deeb Sorour

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Gökhan Murat Kalsın, Said İhsan Deeb Sorour, Bülent Ferhat Kalsın, Kenan Serhat Kalsın, M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Avcılar’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Asaad Alsaıd tarafından kuruldu.

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Abasov tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'ya Bediüzzaman Said Nursi Müzesi kuruluyor!

Şanlıurfa'daki Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa’da 1960 yılında vefat eden Üstad Bediüzzaman Said Nursi adına müze kuracak. Müze için planlanan metruk binanın kiralama işlemini gerçekleştiren Eyyübiye Belediyesi, restorasyon işlemleri için düğmeye basacak.

Rujdi Said Kadir'e 180 yıl hapis cezası!

İbrahim Tatlıses'in 5 yıl önce Kuzey Irak'ta inşaat alanında ortaklık yaptığı Rujdi Said Kadir, dolandırıcılık suçundan 180 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Said Nursi'nin köyü inanç turizmine kazandırılıyor!

Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu Hizan'a bağlı Nurs köyünün inanç turizmine kazandırılması için çalışmalar başladı. Kaymakam İnci, Nurs köyüne gelenlerin, bölgenin doğal, otantik ortamında rahatça ziyaretlerini gerçekleştireceğini söyledi.

Nilüfer Ataevler Bursa'nın cazibe merkezi mi olacak?

Olay Bursa gazetesinin yazarlarından İhsan Aydın bugünkü yazısında Nilüfer Ataevler projesinin Bursa'nın cazibe merkezlerinden biri haline gelmesinden bahsediyor.İşte o yazı;

2001 yılında Şile'ye yat limanı inşa edilecekmiş!

2001 yılında önemli bir turizm potansiyeli barındıran Şile'ye yat limanı yapılacakmış. Dönemin Şile Belediye Başkanı İhsan Çayıroğlu, Şile'ye yılın 12 ayı hizmet verecek bir yat limanı kazandırmak için harekete geçmiş.

Golden Cephe İnşaat Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Cephe İnşaat Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali İhsan Atay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Talha İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Tuna ve Sayed Nabı Hashımı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'nde kuruldu.

Vikont Yapı Mimarlık Elektirik Gıda Tekstil Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vikont Yapı Mimarlık Elektirik Gıda Tekstil Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İhsan Kandemir tarafından 5 Haziran' da 150 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

Fatsa Devlet Hastanesi 30 Ekim'de tamamlanacak!

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Fatsa Gençlik Merkezi, Organize Sanayi Bölgesi ve Devlet Hastanesi’nde gezilerini sürdürdü.

Tohumlar İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tohumlar İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tohum ve İhsan Tohum ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 3 Haziran' da Avcılar'da kuruldu.

Said İhsan Deeb Sorour Haberi

Said İhsan Deeb Sorour

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Gökhan Murat Kalsın, Said İhsan Deeb Sorour, Bülent Ferhat Kalsın, Kenan Serhat Kalsın, M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu.


Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü mimari projelerinin hazırlanması, kontrollük, proje denetim, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2- Her türlü Restorasyon, Mimarlık, elektrik, elektronik ve elektromekanik, inşaat mühendisliği, haritacılık, Şehir planlama, trafik ve ulaşım mühendisliği ve su mühendisliği hizmetleri  vermek, bu iştigal alanlarında gerekli alt yapı ve üst yapı sistemlerini oluşturmak, alan planlaması, iskan rehabilitasyonları, yeniden uyarlamalı gelişim projeleri, sismik ve iyileştirme programları, afet sonrası ıslah programları, çevre düzenleme ile peyzaj projeleri ve görüntülü...